Evet baya mağdur durumda bırakmışlardı beni en son indirim yolunu buldular ucuza geldi.
1628943195
Cevap için teşekkürler bu videoyu daha önce görmüştüm işime yaradı fakat daha çok diğer Rx 6600XT modelleriyle farkını görmek istiyorum.
Merhabalar RX 5600XT Sapphire Pulse ekran kartım vardı fabrika çıkışlı coil whine sorunu vardı ve ses seviyesi çok rahatsız etmeye başlamıştı. Servise gönderdim tamir edilemedi, stoklarda da aynısı veya benzeri yoktu. 2000TL fark ile RX 6600XT Sapphire Pulse önerdiler mecburen kabul ettim...
Ama bir para iadesi talebim olmadı ürünü yapmadık diyip para iadesi yapmaları saçma.
1628605236
Öyle yapıyorum fakat onarırken bozmuşlar.
1628605274
Ses oldukça fazlaydı ondan servise göndereyim en azından sorun kalksın dedim hemen tezggah çevirmeye başladılar.
elamlar, Vatan'dan almış olduğum RX5600 XT Sapphire Pulse model ekran kartımı coil whine sorunundan dolayı servise gönderdim. Şu an ise servis sorgulama kısmında iade alınabilir yazıyor. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda ürünün kendisi ve benzeri yoktur, para iadesi olacaktır diyor. Fakat ben...
1623400216
Klavyemi kontrol etmek için masterplus uygulamasını indirecektim fakat dillerden Türkçeyi seçtikten sonra bu hata karşıma çıkıyor ne yapmam gerek acaba?
Haklısın itopyadan alışverişlerimde genelde sıkıntı oldu fakat tkl olan model sinerjide yok diye biliyorum.
1623369398
Aldım zaten konu eskiydi yükselttim eğer daha iyi bir öneri veya indirm olursa iade edip daha makul olanı alacağım artık.
Selamlar 12 ay taksitle Red Switch RGB ve bilek desteği olan bir klavye arıyordum ve bu klavyeyi 663 TL gibi bir fiyata buldum fiyat daha çok yükselir mi ona göre satın alacağım.
https://www.itopya.com/cooler-master-ck530-v2-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/