‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.
Kendi kalemini al hocam ama biraz tuzlu ama ben matepad 11 kullanıyorum kalemini sonradan aldım
1728146847
Harbiden bizde tuşlu telefon bile yasak üni olabilir mi
600w thermaltake takılıydı elektrik gidince bozuldu sanırım kısa devrede çalıştırınca fan bile çalışmıyor
Rx5700xt r5 3600 var 600 yetiyordu ama tekrar almak mantıklı gelmedi güncellik açısından
Sistemi guncellersem 750w güzel plur diye düşündüm fiyatida uygun geldi (1700 civarına geliyor)...
Yazmayı unutmuşum kütüphane bomboş mahalle kutupphanesi yeni keşfettim kppsiciler var full sadece 5-6 kişi yanda park var bide kütüphanenin etrafida oturmaya felan müsait
İçerde yemicem tabii ki sadece düzgün bir kap kullansam çantada koku yapar mı veya bozulur mu diye soruyorum
1720519739
Biraz...
Spora başladım 175 75kg yum yağ oranım oldukça yüksek kütüphaneye tavuk pilav yada tavuk makarna tarzı şeyler götürsem sıkıntı olur mu dışarıya koku verme bozulma vs kütüphane ve otobüs serin oluyor sadece bi 10dk sıcakta kalıyorum yürüme otobüs bekleme derken
Eğer götüremezsem tavuk döner...
Hawk fab kullanıyorum yukarıda arkadaşın dediği şeyler doğru ama Kolçaklara kılıf vs alırsan çok sıkıntı olmaz birde dirseği çok koyunca oluyor bende bir tarafı normal bir tarafı göçük birde süngeri gayet yumuşak gereğinden fazla yumuşak olursa çökme yapıyor kumaş olmadı yaz aylarında büyük artı