JoulFly isimli üyenin son içerikleri

1. J

Beyaz Oyuncu Monitörü

27 inç 1080p
  2. J

Beyaz Oyuncu Monitörü

Arkadaşlar merhaba 6 7k civarında beyaz oyuncu monitörü önerir misiniz beyaz monitör almak istiyorum.
  3. J

Arkadaşlar bu sistem alınır mı?

yarın kampanya mı var incehesapta?
  4. J

Arkadaşlar bu sistem alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-b650m-ddr5-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html ek olarak msi rtx 5070 olanı ekleyeceğim 3 fanlı
  5. J

83K Sistem toplama yardımcı olabilir misiniz?

biraz daha bilindik markarlardan sistem önerebilir misiniz?
  6. J

83K Sistem toplama yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, Arkadaşım sıfırdan sistem toplayacak hazır sistemde olur ben yardımcı olacağım kendisine, 83 bin tl'si var kendisine monitör ve bilgisayar almak istiyoruz klavye kulaklık mouseda bu fiyatın içine dahil ama öncelik güzel bi monitör ve güzel bi sistem, kulaklık mouse klavye...
  7. J

Asus VG258QR Monitör durduk yere bozuldu

garantisi var hocam 2026'da bitiyor seri numarasından kontrol ettim
  8. J

hocam 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı az önce X'te dolaşırken hiç bir sebep yokken birden bire böyle oldu
  9. J

Arkadaşlar normal dolaşırken monitörün yarısı birden bire bu hali aldı çok garip neden böyle oldu garantiye göndermem gerekiyor mu bi çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?
  10. J

60 - 70k Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar oyun oynayacağım güzel performansta versin 60 - 70k arası taksit yapabileceğim güzel bir laptop önerebilir misiniz
  11. J

35 40k arası laptop önerisi

Merhabalar 36 40 bin tl arası laptop önerebilir misiniz? Daha çok Asus Tuf gamingler ilgimi çekti, bu fiyat aralığında hangi marka laptop tavsiye edersiniz.
  12. J

Excalibur g870 i5 12450H fps sorunu

Excalibur alınmaz, evet düşük.
  13. J

hayır herhangi bir fps limitleyi, vsync açık değil.
  14. J

birde fps drop girmiyordu zaten fps sürekli düşüyor hani 30 fpslerde sabit dolanıyor
  15. J

fps hala aynı değişen herhangi bir şey olmadı
Geri