Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar normal dolaşırken monitörün yarısı birden bire bu hali aldı çok garip neden böyle oldu garantiye göndermem gerekiyor mu bi çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar normal dolaşırken monitörün yarısı birden bire bu hali aldı çok garip neden böyle oldu garantiye göndermem gerekiyor mu bi çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?
hocam 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı az önce X'te dolaşırken hiç bir sebep yokken birden bire böyle oldu![]()
![]()
![]()
Merhaba monitör asus vg248qg
Bu sabah alındı oyunda bu şekilde olmasi normal mi bunu nasıl düzeltebilirim
Ghosting mi dir aşırı kotü görüntü
- Yvşlagaçtanealıyon
- Cevaplar: 17
- Forum: Monitör
Hocam o monitörden bende aldım zamanında kronik sıkıntılı monitör bu bende kayma vardı 23 gün sonra zar zor iade edebildim konuyu attım sıkıntılı model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
![]()
Asus VG248QG monitörüm var dün aldım
Fakat böyle çok kötü bir sorun yaşıyorum görüntü çok bulanıyor.
Hareket ettiğim zaman mouse çevirdiğim zaman aşırı bozuluyor.
Garantiye göndersem sonuç çıkarmı sizce ?
- Yvşlagaçtanealıyon
- Cevaplar: 30
- Forum: Monitör
Hocam okursanız anlarsınız zaten bu konuyu hiç önerilmeyen kronik sıkıntılı bir model bu monitör.
Tamam işte hocam ben ilk aldığımda patlakmış monitör şansıma 23 gün sonra paramı aldım ve VATAN mağazasında personelle kontrol ederek almıştım.hocam 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı az önce X'te dolaşırken hiç bir sebep yokken birden bire böyle oldu
Hocam seninki QR benimki QG idi.Düzgün yazmamışsın modelini seninkinin hakkında bir bilgim yok.hocam 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı az önce X'te dolaşırken hiç bir sebep yokken birden bire böyle oldu
2yıldır kullanıyorsan garantisi bittiyse geçmiş olsun bitmediyse hemen gönder değişim ya da tamir yaparlar.hocam 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı az önce X'te dolaşırken hiç bir sebep yokken birden bire böyle oldu
garantisi var hocam 2026'da bitiyor seri numarasından kontrol ettim2yıldır kullanıyorsan garantisi bittiyse geçmiş olsun bitmediyse hemen gönder değişim ya da tamir yaparlar.