Lilynux isimli üyenin son içerikleri

1. Lilynux

Download 11.64 Mbps Upload 0.46 Mbps Sizce Airfiber Mantıklı Bi Karar mı?

Maalesef max 24 Mbps verebileceklerini söylüyorlar. Tekrar arayayım belki bir ümit. Teşekkürler.
  2. Lilynux

Sizinki de çokkk uzakmış. Herhalde max 24 alabilirsiniz. Olsun o da iyidir 16'dan :D En azından upload'ınız artar biraz. 1791204780 300-500 metre civarı. Tam olarak bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla bu kadar bir mesafe.
  3. Lilynux

İşkence çekiyoruz gerçekten 1 GB dosyayı indirmek için bile düşünüyorum acaba indirsem mi diye. Bıktık artık.
  4. Lilynux

Bizde de VDSL altyapısı göründü arasam geçiş yaptırırlar mı, uzun sürer mi geçiş yaparlarsa bilginiz var mı?
  5. Lilynux

Oyun indirirken 16 Mbps'den pek farkı olmaz. Ancak hız sınırlandırması yaparak donma olmasını engellersiniz. Yayında da upload önemli olduğu için 1080p sanmıyorum. 720p yapılabilir.
  6. Lilynux

Doğru ya alışmışız hat değeri istemeye benim hatam, teşekkür ederim. :D 1791203303 Her türlü deneyip görmeniz lazım. Şu an ki hızda durmanızın hiçbir anlamı yok. Tablet123 dediği gibi en azından biraz hızı düşürürler yine de sabit alırsınız.
  7. Lilynux

Kopma olmasını anlamak için hat değerlerinize bakmak lazım. Atabilir misiniz?
  8. Lilynux

İlk Defa Linux Kullandım.

Bftrs ile ext4 arasında ''Snapshot'' dışında bir fark var mı? Performans açısından vs.
  9. Lilynux

Söyledikleriniz çok doğru, kesinlikle katılıyorum. Ama Linux'u en ufak bir sorunda saatlerce uğraşmamız gereken bir işletim sistemi olarak görmek de bence yanlış. Pazar payı bu kadar düşük olmasına rağmen bugün Windows'tan bile daha optimize ve performanslı çalışabildiği birçok şey var. Zaman...
  10. Lilynux

Katılmıyorum. En azından kendi kullanım senaryoma göre memnunum. Sorun yaşasam da o sorunla uğraşmayı severim. Zaten amacı oyun olanlar sadece tek tıkla açabilirler, alternatif uygulamalarla birkaç tık ile açabilirler. Onlarda zaten sorun yaşamaz aksine çok memnun olur. Linux kurunca otomatik...
  11. Lilynux

Ben Windows kötü diye geçiş yaptıklarını söylemedim. Sadece Linux deneyim olarak kalacak dediği için bazı ülkeler bile Linux'a geçmeye başladı aslında diye bilgi vermek için yazdım.
  12. Lilynux

Ben Windows'a boş iş demiyorum yalnız. Hatta anticheat oyunlar oynuyorsanız Windows'da kalmanızı savunuyorum. Ama siz direkt Linux'a boş diyorsunuz, aramızdaki fark bu. :) Saçma argüman ise buyurun karşıt yorum yapın? Popülerlik yakaladığı için değil özgürlük tanıdığı için geçiyorlar. Bu kadar...
  13. Lilynux

Keneetic 2111 modeli. Eski modeldir ona rağmen yıllardır açık ve hiçbir sorun yaşamadım. 5k farklı markanın güçlü bir modemini tercih etmek yerine 2111 modelini bile 2. el tercih ederim. Yeterki Keneetic olsun.
  14. Lilynux

Katılıyorum. Bu devrede konuya Keneetic markası giriyor. Piyasanın muhtemelen en iyi yazılım özelliği olan markasıdır. En ufak 480p video bile açtığımda pingim 100 altına inmezken 10 kişi bağlı olsa pingim hep sabit. Hep altyapı veya kablolarda sorun olduğunu düşünürdüm meğer sorun modemmiş...
  15. Lilynux

Favori Çorbanız Hangisi ?

Taze sebzelerle hazırlanan yaz çorbası.
Geri