Bunu güncel olarak kullanmaktayım. Memnun kaldım. Diğer modeline göre daha iyi. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B072J47KJC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
Alacağınız skin 1375RP fakat hesabınızda 1320RP felan var. Öyle bir durumda aradaki fark azsa Riot destekten istediğiniz zaman hesabınıza yüklüyor az bir meblağ olduğu için.
A-XMP ayarını 3200MHz olarak ayarlayıp sonrasında current MHz'yi 3200MHz olarak ayarlayıp BIOS ayarlarını kaydedip çıktım. Ayrıca taktığım RAM'lerin slotlarını da karşılıklı olarak önceden değiştim.
BIOSTAN hangi ayarı değiştireceğimi de söyleyebilir misiniz? Bir de oyun açıp da denedim bir sürü CHROME sekmesi de açıp 7.5 üstünü görmedi. 8'i geçmedi yani
1618249128
Arkadaşlar BIOS'tan birkaç ayarı kurcalayarak çözdüm. Hepinizin cevapları için teşekkür ederim.
Sorunum başlıkta belirttiğim gibi bir durum. GSkill 8GB 2400Mhz RAM'den HYPERX 2x8GB 3200MHz'lik RAM'lere geçtim fakat görev yöneticisinde baktığımda hala 8GB gözüktüğünü gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemin özelliklerini de bırakıyorum.
İşlemci: AMD Ryzen 1600
Ekran Kartı: Asus...
Selamlar, 3.5 yıllık AMD Ryzen 5 1600 işlemcim var fakat şöyle bir sorunum var. Multitasking yaptığım zaman bilgisayarım garip bir şekile giriyor. Örnek verecek olursam, oyun oynarken yanda bir Twitch yayını izlerken sesler cızırtılaşıyor ve oyundaki akıcılık gidiyor. Bu sorunun işlemciden...
Yeni evimde Türknet'e geçtim fakat kendi modemleri stokta kalmamış. Kendim bir modem alacağım. Önerilerinizi Bekliyorum. Keenetic ve TP-Link menzil genişleticilerim var. Bu yüzden bu markalardan biri olursa daha iyi olur uyumluluk bakımından. Çift band özellikli olması önemli.