G pro XEvet kablolu almak istemiyorum
G pro XEvet kablolu almak istemiyorum
Fikrin için teşekkürlerG pro X
Dostum kablolu pro x te gördüğün artı ve eksi şeyleri söyler misin birde uzun kullanımda başını ağrıtıyor mu ağır mı kulaklık genelde ses kasacağım için yüksek ses kullanacağımşuan kablolu pro x var daha sıkıntı yaşamadım kablosuzuda çok iyidir muhtemelen pro x derdim
bu birazda alışma süreci nasıl ips monitör alınca 1 2 hafta başın ağrır bunda da böyle şeyler olabilir ama bende olmadı. Zaten sadece fps oyunları oynuyorum ve aşırı yeterli. Ses seviyesi de kafama takmadan masanın üstünde full seste telefon hoparlöründen daha fazla ses veriyorDostum kablolu pro x te gördüğün artı ve eksi şeyleri söyler misin birde uzun kullanımda başını ağrıtıyor mu ağır mı kulaklık genelde ses kasacağım için yüksek ses kullanacağım
Logitech G Pro XBaşlıkta da gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim ? Cloud 2 wireless pazartesi çıkıyor diye biliyorum ama bir yandan da tüm setup logitech kulaklık hariç ne yapmalıyım ? Hangisi iyidir hard csgo kasacağım.
Anladım bro sanırım logitech g pro x wireless alacağım ayarları kolay mı mic olsun ses olsun ?bu birazda alışma süreci nasıl ips monitör alınca 1 2 hafta başın ağrır bunda da böyle şeyler olabilir ama bende olmadı. Zaten sadece fps oyunları oynuyorum ve aşırı yeterli. Ses seviyesi de kafama takmadan masanın üstünde full seste telefon hoparlöründen daha fazla ses veriyor![]()
valla yazılımda böyle indirme yeri gibi bir yer var insanlar ayarlarını yapıp paylaşabiliyor sende sana göre en iyi geleni seçiyosun basit yaniAnladım bro sanırım logitech g pro x wireless alacağım ayarları kolay mı mic olsun ses olsun ?
G633'den daha çok hafif kesinlikle ve kafadaki rahatlığı çok iyi gözlük ile kullanmama rağmen.Kullanım genelde çoğu zaman oyun olacak fps ağırlıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl ağırlığı kafadaki hissiyatı bende cloud2 var cunku şimdi pazartesi onunda wireless ı cıkıcakmıs kararsız kaldım