LOGITECH G PRO X 2 vs NOVA PRO

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
14000
hem wireless hem Bluetooth mikrofonu çıkabilen veya gizlenebilen ses kalitesi yüksek oyun için performanslı bir kulaklık arıyorum araştırdığım kadarıyla

LOGITECH G PRO X 2 ve NOVA PRO

Modellerini buldum hangisini seçmeliyim veya öneriniz var mıdır

Bütçe 13 14 bin bandına kadar

çok daha iyi bana göre ses kalitesi olsun kalite olsun pedleri olsun hafifliği olsun çıkarıp takılabilir batarya olsun.
Tamamdır sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisi arasında niye bu kadar fiyat farkı var

Ekler

• IMG_9916.webp
    IMG_9916.webp
    77.1 KB · Hit: 30
  • IMG_9917.webp
    IMG_9917.webp
    74 KB · Hit: 30
Nova Pro Wireless kullanıyorum, ses kalitesi benim için gayet güzel. Bir çok kişi fiyatından eleştiriyor, daha ucuza yakın kaliteli bulunabilir diyorlar evet bu doğru olabilir ama bence fiyatını hakeden bir ürün. Tek sıkıntısı PED'lerinin rahat olması bir yana deri olmasından dolayı terletme sorunu haricinde benim için 10/10'luk. Diğer kulaklıklara nazaran YEDEK BATARYA olayı bile aradaki farkı vermeye değer. Şuan evimde o kadar çok şarj ettiğim kablosuz ürün var ki, bunun rahatlığını o zaman anlıyorum. Her gün farklı bir şey şarj ediyorum ve ev sürekli kablolardan dolayı dağınık kalıyor :D

Arctis pro ve nova pro nun kablosuz modellerini kullanmış biri olarak pro her ne kadar ses kalitesi olarak daha iyi olsa da nova pro gerek konfor olsun gerek batarya süresi olsun çok daha iyiydi ikisini de 2. Elden aldığım için sıfır fiyatlarına bu para verilir mi tartışılır pro(4000) nova pro(5630)

Geri