Valorant için yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum bütçem 1000 TL bir öneriniz varmı MOUSE:SuperLight oyun içi hassasiyetim dpı:800 sens:0.105
Valorant için yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum bütçem 1000 TL bir öneriniz varmı MOUSE:SuperLight oyun içi hassasiyetim dpı:800 sens:0.105
sahibinden'den artisan mousepadlere bakman en uygun tercih olurValorant için yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum bütçem 1000 TL bir öneriniz varmı MOUSE:SuperLight oyun içi hassasiyetim dpı:800 sens:0.105
https://tr.aliexpress.com/item/1005001985477671.html knk ne hızlı ne kontrol desen desen efsane 10-15 güne geliyor orjinal çok kral mousepadValorant için yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum bütçem 1000 TL bir öneriniz varmı MOUSE:SuperLight oyun içi hassasiyetim dpı:800 sens:0.105
Bu mousepad bir ay sonra felan eğer günlük fazla kullaniyorsan özelliğini çok hızlı jaybediyor kullandım![]()
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Amazonda 360![]()
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
3 aydır kullanıyorum günde minimum 5 saat bir farklılık hissetmedim açıkcasıhttps://tr.aliexpress.com/item/1005001985477671.html knk ne hızlı ne kontrol desen desen efsane 10-15 güne geliyor orjinal çok kral mousepad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu mousepad bir ay sonra felan eğer günlük fazla kullaniyorsan özelliğini çok hızlı jaybediyor kullandım
Aga ben aldım çamur gibi oldu belki şansıma arada denk geldi ama çamur bildigimiz3 aydır kullanıyorum günde minimum 5 saat bir farklılık hissetmedim açıkcası
545 e XL alınır bence kanka. HyperX zaten yaniValorant için yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum bütçem 1000 TL bir öneriniz varmı MOUSE:SuperLight oyun içi hassasiyetim dpı:800 sens:0.105