Razer sağlamlık konusunda pek iyi değil diye biliyorum. Ben bildiğim kısım olan hyperx ürünleri için konuşayım öncelikle cloud 2 core wireless ile cloud 3 S...
Bu fiyata çok güzel sistem diğer sitelerden fiyat araştırması yaptım 120k fiyata böyle bir sistem bulamadım. 9 taksit de cabası. Cl değeri biraz yüksek ama...
Cloud 3 s kullandığına emin misin kafana ve kulağına olmama gibi bir ihtimal yok Guinness Dünya Rekorları kitabına girecek bir kulağın yoksa. Bir fuxi h3...
Hocam trendyol, hb gibi pazaryerlerine girin zaten orada da görürsünüz dongle şikayetlerini illa ki denk gelirsiniz ya da google a fuxi h3 dongle yazın. 2...
Alınmaz konu kilit. Bu paralara kablosuz alınmaz usb girişli bir kablosuz kulaklık alın. Fuxi h3 ü alıp deneyimlemiş servisiyle cebelleşmiş biriyim. Şuan...
2024 den beri ayar olmuştum geliştirici seçeneğinin kapalı olmasına meğer sebebi dts miş. Dediğiniz ayarları yapınca halloldu. Şuan kulaklığı eq suz...
Daha kolay çözümünü keşfettim. İhtiyacı olan olursa diye paylaşıyorum.
Driver Store Explorer uygulamasını yükleyip oradan gizli DTS sürücü artıklarını...
Beyler direkt yapışım derim bu fiyata böyle bir kulaklık bulamazsınız incelemelerini izleyin yapı kalitesi olarak rakipsiz!. Ses kasma konusunda iddialı...