Mazlum isimli üyenin son içerikleri

1. M

Xpg gammix d30 8 gb anakart slotuna oturmuyor

(B450M-A PRO MAX) MSI B450M-A PRO MAX Amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart Agalar ben de bu anakart var xpg ram sanki bu anakartin slotuna yerleşmiyor
  2. M

İşlemci anakart ile uyumlu mu ?

Agalar bi de baska bisey soraxam ben de xpg gammix d30 8 gb 3200 mhz ram var olur mu bu anakarta denedim anakart ram slotuna yerleşmiyor sanki
  3. M

Van ercis deyim hocam şuan 1652975035 Cevaplayan arkadaslar çok sagolun
  4. M

Anladim ama sadece biosu guncellemek icin 1 islemeci lazim ben hepsi buradadan aldim islemciyi anakart ise vatandan yani parca parca ayri yerlerden aldim vatan dan rica etsem yapma sanslari var mi ?
  5. M

Bişey daha soyliyecem sistemi sifirda toplayacam bios guncellemesi gerekiyorsa nasil yapacam ? 1652971954 Ben sıfırdan toplayacam biosu nasil güncelleyecem islemcisiz açılır mi pc?
  6. M

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450m-a-pro-max-am4-amd-ryzen-ddr4-3466-o-c-m-2-usb3-2-anakart.html Agalar ben de bu anakart var da amd ryzen 5500 işlemcim var bu anakart ile sıkıntı yasar mıyım?
  7. M

Amd ryzen 5500 msi b450m a lro max

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450m-a-pro-max-am4-amd-ryzen-ddr4-3466-o-c-m-2-usb3-2-anakart.html Agalar benim anakart bu da amd ryzen 5500 islemci uyar mi buna?
  8. M

Detayli pc birleştirme

Agalar ben pc parçalarını teker teker ayri sitelerden alip evde birleştirme yapmak istiyorum. Var mi yardımcı olabilecek? Msi b450 a pro max anakart corsair cardibe 650 w kasa asus rx 590 ekran karti ve 1 tb hdd bunları nasil birleştirecem evde yardımcı olabilecek var mi ?
  9. M

600 ₺'ya kadar ekran kartı önerisi

kesin çalışır mı ?
  10. M

600 ₺'ya kadar ekran kartı önerisi

arkadaşlar bende ıpxsb H61 anakart intel i5 2400 işlemci atı readon hd 6510 ekran kartı 200-240 W PSU olan casper marka bilgisayar var kasa için 2 gb ekran kartı önerebilir misiniz ? aklımda asus R7 240 2GB var bu anakart ile ve psu ile çalışır mı ?
  11. M

Ücretsiz epic games GTA 5

Sagolun arkadaslar
  12. M

Sagolun. Ama key kodu nasıl girecem daha sonra yukledikten sonra. Kusura bakamayım ilk kez bir platformdan oyun indiriyorum da ki gerçekten emin siniz değil mi sürekli ücretsiz olacağından ?
  13. M

Arkadaşlar epic gameste GTA 5 14 mayıs'a kadar ücretsiz. Oyunu kütüphaneye ekledim ama pc de yeterli yer yok. Oyunu daha sonra ne zamana kadar pc ye yükleyebilirim. Ya da şöyle sorayim GTA 5 ücretli olduktan sonra kütüphanedeki GTA 5 de ücretli mi kalacak yoksa kütüphanede sürekli olarak mi...
  14. M

Asus ROG STIX RX 590

Asus rx 590 da cloud madenciliği yapılıyormuş. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mi ?
  15. M

Asus ROG STIX RX 590

Peki oyun performası nasıl bilen var mi ?
Geri