Güncelleme;
21.03.2022 18.00 da sipariş verdim
22.03.2022 siparişim paketlendi olarak gözüktü
24.03.2022 siparişimin faturası düzenlendi mail olarak gönderildi
Hayır hocam heyecanla alakası yok dediğüm gibi, il dışına çıkacağım evde olmayacağım için kargoyu evdekilere aldırmak istemiyorum( kargo taşınırken hasar görmüş olabilir).
Hocam il dışına vs bir yere çıkmayacaksanız beklemenizi tavsiye ederim( şahsen il dışına çıkacağım için bir konu açmış bulunmaktayım),
Belki de bu zamana kadar toplam aldıkları siparişi 2 günde tekrar almış olabilirler.. beklemek gerek işiniz yok ise ha 1 gün sonra gelmiş ha 5 gün sonra biraz...
Ek olarak yanlış anlamayın belki o video ile karşılaşmışsınızdır büyük ihtimalle, cocuk gelen kutunun “AP AÇIK DARPE ALDIĞI BELLİ OLMASINA RAĞMEN” kargoyu sorunsuz diye teslim alıp (kargocunun yanında kutuyu açıp bakmadan, kargo tespit tutanağı tutmadan, kargoyu teslim alıyor) bunun sonucunu da...
Ondan değil önümüzdeki hafta il dışına çıkma ihtimalim var sistem bu hafta gelirse benim işime yarayacak.. evdekilere de ben olmadığım sürece gelecek kargoyu geri gönderin şubeden teslim alacak diye de söyledim. Sonuçta kargolarda sıkıntı çıkabiliyor garantiye almak gerek.. evdekiler teslim...