arkadaşlar alacaksanız boston shaker alın bunlar amatör eğlendirir. Bunda ucuza kaçan zaten alkol vs alamaz boşuna uğraşmayın bence. böyle şeyler devamlı alınmıyor güzel kalitelisini almanızı öneriririm. bunu aldıktan sonra düzgün alkoller alıp likörler alıp kokteyl yapmaya başlamınız zaten...
açıkçası son zamanlarda güzel indirim, eskisi gibi böyle ulan beleş bu ihtiyacım yok ama alayım modunda şeyler olmuyor. umarım bu sefer güzel indirimler olur. 2.monitör alma düşüncesi var uygun bir şey olursa alabilirim.
Arkadaşlar viski içen adamın ucuz şeylerle işi olmaz zaten. Viski keyifli ve ucuz olmayan bir hobi diyelim. Paşabahçe'nin viski bardakları güzel onlara yönelin derim şahsen.
Anlık fena değil gibi ama 10 gün önce mi ne 2900'e satıldı diye biliyorum, bu mouse çok iyi diyorlar hep yeltendim almaya ama viper ultimate ile bağım oluştu. Dareu a950 4k hz, Razer Cobra modeli kullandım ama hiçbiri viper ultimate kadar tatmin etmedi beni. Mouse arayışında olanlar alabilirler...
@Emektar PC hocam orta gövdeli ve asidite olarak düşük bir kahve seçtim aslında. İçimi hafif ama pek lezzet olarak tatmin etmedi beni. Brasil Boss Nova aldığım kahve.
Bu markayı kullandım ama pek sevemedim gibi. Belki benim ağız tadıma ya da seçtiğim kahveyle alakalı olabilir. Bittikten sonra başka markaya yönelmeyi düşünüyorum.
arkadaş bilgilendirme yapmış. Diesel alacağıma Casio alırım çok daha iyi. Quartz saat almamaya çalışıyorum homage saat bile alsan diesel'den iyidir. Herkes mekanik saat kullanacak diye bir şey de yok tabii saat işi biraz merak işi. Kolumda şık gözüksün anlamam mekanik quartz falan işinden...
arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım laf sokar gibi seni bu keser falan ne anlatmaya çalışıyorsun acaba? Uzun süre denedin mi işe yarar diyorsun. pek çok blender kullandım düşük güçlerdekiler bi yerden sonra yanıyor. 2 meyve kessin bi zahmet. yer fıstığı ezmesi yapmak istesen mesela nasıl bi...