Gif Man
80+ Gold
Phantom Spirit Varken Alınmaz Pearlesspearless
+1 Puan Önde Bana Göre .
Phantom Spirit Varken Alınmaz Pearlesspearless
Yok onu kağıt üzerindeki değerler olarak söyledim. 240mm e yakın performans veriyorlar veya eş değer performans veriyorlar. İkisi aynı marka hava soğutması böyle performans veriyorsa sıvı soğutması daha kötü değildir. 120w dedin evet bende sana pearlessin kağıt üzerindeki soğutma değerini söyledim. Yani yeterli olur. Pearless veya phantom vs si yaptırmıyorum.Phantom Spirit Varken Alınmaz Pearless
+1 Puan Önde Bana Göre .
Konu o değil yani.Phantom Spirit Varken Alınmaz Pearless
+1 Puan Önde Bana Göre .
Anladım Onu Hocam .Yok onu kağıt üzerindeki değerler olarak söyledim. 240mm e yakın performans veriyorlar veya eş değer performans veriyorlar. İkisi aynı marka hava soğutması böyle performans veriyorsa sıvı soğutması daha kötü değildir. 120w dedin evet bende sana pearlessin kağıt üzerindeki soğutma değerini söyledim. Yani yeterli olur. Pearless veya phantom vs si yaptırmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu o değil yani.
Konu o değil yani.
daha iyidirParasını göz önünde bulundurmazsak phantom spiritten iyi midir? Phamtom spirit güzel fakat ramlerin vs. Üstünü kapattı biraz kötü duruyor.
Teşekkürler hocam. Satabilirsem bunu alıcam bakalımdaha iyidir
hocam işlemciniz çok yüksek değilse bence gereksiz masraf ama daha farklı bir hava soğutmada bakabilirsiniz ramlerin üstünü kapatmayacak şekilde ama görünüş önemli ise alabilirsiniz fiyatı uygunTeşekkürler hocam. Satabilirsem bunu alıcam bakalım
İşlemcim ortalama hocam ya ryzen 5 5600 47.75 ghz o.c de ama ileride ryzen 5 7600 a güncelleyecrğim. Para olarakta tabi biraz yüksek ama ramlerimin rgb si falan gözüksün en azından diyorum ama daha zaman var ona kasayı yeni dizdiğim için taksit ödemesindeyim. İleride stok fakan kalırsa satıp alıcamhocam işlemciniz çok yüksek değilse bence gereksiz masraf ama daha farklı bir hava soğutmada bakabilirsiniz ramlerin üstünü kapatmayacak şekilde ama görünüş önemli ise alabilirsiniz fiyatı uygun
Çok mu kapatıyor, bende almayı düşünüyorum. Ne yapacağımı şaşırdımParasını göz önünde bulundurmazsak phantom spiritten iyi midir? Phamtom spirit güzel fakat ramlerin vs. Üstünü kapattı biraz kötü duruyor.