🔥İndirim ThermalRight Frozen Warframe 240mm LCD Ekranlı Sıvı Soğutma 2799 TL

Phantom Spirit Varken Alınmaz Pearless :)

+1 Puan Önde Bana Göre .

:shy:
Yok onu kağıt üzerindeki değerler olarak söyledim. 240mm e yakın performans veriyorlar veya eş değer performans veriyorlar. İkisi aynı marka hava soğutması böyle performans veriyorsa sıvı soğutması daha kötü değildir. 120w dedin evet bende sana pearlessin kağıt üzerindeki soğutma değerini söyledim. Yani yeterli olur. Pearless veya phantom vs si yaptırmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Phantom Spirit Varken Alınmaz Pearless :)

+1 Puan Önde Bana Göre .

:shy:
Konu o değil yani.

Yok onu kağıt üzerindeki değerler olarak söyledim. 240mm e yakın performans veriyorlar veya eş değer performans veriyorlar. İkisi aynı marka hava soğutması böyle performans veriyorsa sıvı soğutması daha kötü değildir. 120w dedin evet bende sana pearlessin kağıt üzerindeki soğutma değerini söyledim. Yani yeterli olur. Pearless veya phantom vs si yaptırmıyorum.

Konu o değil yani.
Anladım Onu Hocam .

Konu o değil yani.
🙏

Parasını göz önünde bulundurmazsak phantom spiritten iyi midir? Phamtom spirit güzel fakat ramlerin vs. Üstünü kapattı biraz kötü duruyor.

Teşekkürler hocam. Satabilirsem bunu alıcam bakalım
hocam işlemciniz çok yüksek değilse bence gereksiz masraf ama daha farklı bir hava soğutmada bakabilirsiniz ramlerin üstünü kapatmayacak şekilde ama görünüş önemli ise alabilirsiniz fiyatı uygun

Bu lcd hastalığı beni bitirecek. Msi coreliqd 240v2 var şeytan diyor sök sat al bunu

hocam işlemciniz çok yüksek değilse bence gereksiz masraf ama daha farklı bir hava soğutmada bakabilirsiniz ramlerin üstünü kapatmayacak şekilde ama görünüş önemli ise alabilirsiniz fiyatı uygun
İşlemcim ortalama hocam ya ryzen 5 5600 47.75 ghz o.c de ama ileride ryzen 5 7600 a güncelleyecrğim. Para olarakta tabi biraz yüksek ama ramlerimin rgb si falan gözüksün en azından diyorum🥲 ama daha zaman var ona kasayı yeni dizdiğim için taksit ödemesindeyim. İleride stok fakan kalırsa satıp alıcam

5600 lü sistem için gerek var mıdır ki? istiyorum aslında ama daha sağlam sistem için gerekli olur diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,181
Üyeler
174,066
Son üye
dermancolak
Geri