GirayHan
80+ Platinum
Çektik valideye 1 adet hadi hayırlısı
vitamin bar işletmiyorsan işe yarar.450 watt gözüküyor çok işe yarar gözükmüyor.
bu fiyata alınır.alınır mı ki?
arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım laf sokar gibi seni bu keser falan ne anlatmaya çalışıyorsun acaba? Uzun süre denedin mi işe yarar diyorsun. pek çok blender kullandım düşük güçlerdekiler bi yerden sonra yanıyor. 2 meyve kessin bi zahmet. yer fıstığı ezmesi yapmak istesen mesela nasıl bi performans veriyor o önemli.vitamin bar işletmiyorsan işe yarar.
ama sanırım seni bu keser.
BPA ücretsiz 3HP 2200W aÄır ticari sınıf Blender mikser sıkacaÄı yüksek güç mutfak robotu buz Smoothie Bar meyve karıÅtırıcı - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyata alınır.
laf sokmaya çalışmıyorum soksam bu şekilde konuşmam sende bu şekilde cevap veremezsin.arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım laf sokar gibi seni bu keser falan ne anlatmaya çalışıyorsun acaba? Uzun süre denedin mi işe yarar diyorsun. pek çok blender kullandım düşük güçlerdekiler bi yerden sonra yanıyor. 2 meyve kessin bi zahmet. yer fıstığı ezmesi yapmak istesen mesela nasıl bi performans veriyor o önemli.
bu ara çok ihtiyacım vardı teşekkürler