Asus veya gigabyte yerine bunu mu alım daha ucuz evet ama gigabyte da x3d desteği var knk MSI da göremedim birde beyaz sistem topluyorum knk bu dediğim iki anakart beyaz
İki anakart arasında kaldım biri Asus rog strix b850-a gaming Wifi diğeri ise gigabyte aorus b850 elite anakart işlemcim 7800x3d ekran kartım rtx5070 sizce hangisini almalıyım?
Knk evet akvaryum kasalar diğerleri gibi iyi sogutamiyor biliyorum ama 360mmler de çok pahalı onun için istemedim 240mmleri de kimse tavsiye etmiyor benim aklımdaki bir süre kule tipi kullanım sonra sıvıya geçerim diye düşünmüştüm
Knk PSU degistircem Corsair çok pahalı onu araştırıyorum knk baya araştırdım 360mm sıvı soğutma çok pahalı alamam şuan onun için kule tipi alıyorum gayet yeterliymis incelemelere baktim baya araştırdım
Knk dijital ekrandan diye değil de beyaz olduğu için bir tık beyaz sistem topluyorum ramleri degistiricem knk anakarti herkes değiş demiş nedenini anlamadım
Knk çok pahalı o kadar yukselemem ondan 5070 alıyorum kule tipi knk bir de soğutma baya araştırdım bu soğutucu gayet yetiyormus işlemciye
1747824842
Buna bakicam ama patriot markası nasıl bilmiyorum
1747824918
Knk güç kaynağını degistircem bende ona karar veremedim araştırıyorum ne alsam diye...
Bakarım knk ama bütçeyi çok zorlamak istemiyorum onun için uygun ve güzel geldi bu ram yoksa gskill almak istiyordum ama onlar AMD ile tam uyumlu çalışmıyor diye biliyorum
1747824267...