MuhammedKazan isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 360hz Oled - 20,699 lira

baya bi 360hz bekleyen oldu ama he hızlı biter bu. hızlı davranmak lazım.
  2. M

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 360hz Oled - 20,699 lira

en fazla kaç taksit oluyor 1746812660 faizsiz
  3. M

9 K YA PTT DEN 6600XT BULDUM ALİNİR Mİ

knk 2. el ön yarıgını kırmanı şiddetle tavsiye ediyorum çünkü sistemin 0 almaya mantıklı değil. en mantıklı 2 seçeneğin var 1. 2. el sağlam ekran kartı alman. 2. sistemini komple satıp 0 sistem almak. ama çok uğraşırsın o yüzden en kötü garantili 0 a yakın al 2. el hem bozulma riskini %90 düşürürsün
  4. M

9 K YA PTT DEN 6600XT BULDUM ALİNİR Mİ

tabii ki alınmaz
  5. M

Hangi kablosuz kulaklıkları önerirsiniz

Yeni aldım. mikrofonu bayaa iyi. Ses kalitesi Dolby uygulamasını indirdikten sonra 2x daha iyi oldu. Şarjı bitince kablolu şarj ederken kullanabilme özelliği fln var ve çook rahat 1746103502 He bı de ps5 kullanabiliyorsun benim almak için en büyük sebeplerinden birisiydi
  6. M

🔥İndirim Türk Telekom'dan Oyun Kodu Alarak Amazon Çeki Kazanma Rehberi

arkadaşlar türk telekom ev interneti olması gerekiyor diye biliyorum ama.
  7. M

Path Of Exile 2 Çok Kasıyor

Belki oyun 8000hz 4000hz mouse desteklemiyordur mouse 1000hz mi?
  8. M

PlayStation 5 çift kol güvenilir peşin fiyat taksitli satıcı

Hocam size ordan aldın diye zorlamıyorum. Sadece bunu bilmeyen çok kişi var yanlış algı oluyor.
  9. M

PlayStation 5 çift kol güvenilir peşin fiyat taksitli satıcı

knk sahibindendeki satıcı da trendyoldan satabiliyor. yani ikisi de aynı ürün sıfır kapalı ve garantili?
  10. M

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi 0 ve ya çok temiz 2.el

Gözümde 5400tl ye cloud Alpha wireless var 300 saat pil ömrü ve mikrofonu iyi diye. Tavsiye varsa yapıştırın lütfen. Bı de Alpha wireless kullanan arkadaşlar varsa iyi ve kötü yorumlarlarsa sevinirim. 1744462718 Bütçem en en en enn fazla 6k ama siz yine de daha iyisi varsa söyleyin belki biraz...
  11. M

Rdr 2 beyaz arap atı

knk eski save varsa onu yükle. Yoksa kamp kurup hızlı seyahat yapıp geçici süreliğine yabani at evcilleştirip başka sağlam at konumu bul internetten.
Geri