Hangi kablosuz kulaklıkları önerirsiniz

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
6000
Merhaba arkadaşlar yakında yeni bir sistem dizeceğim inşallah ve kablosuz özgür bir kulaklık deneyimi istiyorum şuan düşündüğüm birkaç model var örnek:razer blackshark v2 pro, logitech g g733, steelseries nova 5 wireless gibi siz bunlardan hangisini önerirsiniz başka öneriniz varmı fps oyunları genelde çok oynarım hikayeli oyunlar, müzik ve video deneyimide benim için önemli genel özellikleri iyi bir şey arıyorum ilk kulaklık deneyimim olacak bütçe 6000-6500

Yeni aldım. mikrofonu bayaa iyi. Ses kalitesi Dolby uygulamasını indirdikten sonra 2x daha iyi oldu. Şarjı bitince kablolu şarj ederken kullanabilme özelliği fln var ve çook rahat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bı de ps5 kullanabiliyorsun benim almak için en büyük sebeplerinden birisiydi

Yeni aldım. mikrofonu bayaa iyi. Ses kalitesi Dolby uygulamasını indirdikten sonra 2x daha iyi oldu. Şarjı bitince kablolu şarj ederken kullanabilme özelliği fln var ve çook rahat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bı de ps5 kullanabiliyorsun benim almak için en büyük sebeplerinden birisiydi
Teşekkürler yardımın için düşüneceğim

HS80'in kullanıcı memnuniyeti daha yüksek, diğerlerine göre daha sorunsuz veya önemli kriterleri daha iyi başarıyor.

Geri