İncehesaptan aldığım ürün kutu açılışında kırık geldi. Destek ekibinden sıfır ilgi. Böyle gider ve mağduriyeti gidermezlerse video kanıtıyla youtube videosu...
SSD 1TB yapıp anakartı 600TL ye MSI'ın VRM soğutuculu versiyonu seçilirse aslında sistem hiç fena değil. Al-Sat çılara gitmez çünkü satışı zor ürünler ama...
Hayatım boyunca diyet yaptım, hala yapıyorum. İştahım bir türlü bitmiyor. Bu iştahımı bir youtube kanalına çevirmemiş olmam herhalde harcadığım büyük bir...
Hocam, kullandığınız ve paylaştığınız için benim için en büyük hediye bu zaten. İnsanların kullandığını görmek ve geri bildirim almak geliştirmek için bana...
Kardeşim öncelikle yürekten tebrik ederim. Ben sana böyle bir hizmet verdiğin için steam kodu falan hediye etmek istiyorum. Varsa bir isteğin, şaka değil...
hocam aklıma geldi ama ilk günden düzeni bozmak istemedim her şeyi rayına oturtup belli bir rahatlıgına kavuşunca elbette bu konuyu konuşmayı düşünüyorum...
https://www.gaming.gen.tr/urun/5942/imola-5060-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Tek tek...
Yok çıkarıp radyatör takıldkdan sonra geri takabiliyorsun egzoz fanını ama gördüğüm kadarıyla vida degil de lastik tutamaçlarla takıyorlardı egzoz fanını.