🔥İndirim MSI MAG PANO 100R (5.481,73TL )

bence tamamen zevk meselesi, malzeme kalitesi markası iyidir ama çin malı oem kasayı beğenende var.
hayırlı olsun
fiyat olarak iyi mi
diğer firmalarda en kötü 10k olduğunu görünce aldım :ROFLMAO:

4 sayfalık ne tartışma döndü merak ettim de girdim konuya :D

Hocam çok önce konusu açıldığında da söyledim ama sanırım doğru bildiğini savunmaktan vazgeçmeyeceksin. Bu kasa attığın hepsinden büyük. Gerçekten büyük. 518x290x482 olması lazım ki attıkların arasında en yakını vision Compact o da 447,5 x 287,5 mm x 446,4 mm. Baştan beri ille de bu iyi demiyorum tek söylediğim muadil gösterdiğiniz kasalar bunu yanında küçük, gerçekten küçük. En yakını vision Compact o da canlı gelmiyor, canlı gelen mini kasa yani gereksiz açılardan kıyasa tutup ısrar ediyorsunuz hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla benim deneme şansım olmamıştı sağolasın hepsini denemişin 😂 sağ tarafa 3x140 takan da gördüm sanırım evet. Radyatör ile olur olmaz bilmiyorum sadece fan takmıştı. Kasayı yüceltme peşinde de değilim bak ölü alanı da çok bana kalırsa ama bu fiyat bandında yok başka😅 içinden bir de riser çıkartsalar efsane olurdu 😂😂
Radyatör yanda hali ve yanda 14cm fanlı hali
Radyatör yanda reverse fan ve üstte 14cm eksoz şeklinde bence en iyisi ama tabi ekstra masraf ancak kasa biraz uyguna geldiği için ekstra fan masrafı gözden çıkarılabilir yada ilerleyen zamanda eklenebilir

Bu kasayı kullanıyorum duruşu kullanışlılığı falan çok iyi. Fanlar sessiz ve güzel. İçi ferah.

ben komple anakarta bağladım.tam bilmiyorum ama corsair hub falan filan istemiyor.. 3pin 5v argb standart bağlantı. fanlarda 4pin pwm di sanrım
750 800rpm üstü az ses yapmaya başlıyor ama sabitledim mis gibi
1 hafta önceden 50 60 tl indirim gelmiş 😀
O kadar kafama takıldı ki anlatamam p14 pro reverse alasımda geldi bi taraftan 3 adet ileriye dönük 2178tlye geliyor 3 adet p14 pro reverse fan buda 1475tlye geliyor bilemedim niye beni kararsız bıraktın tek sıkıntı yana ve üste oluyormuş 14lükler oda bi soru işareti :D

O kadar kafama takıldı ki anlatamam p14 pro reverse alasımda geldi bi taraftan 3 adet ileriye dönük 2178tlye geliyor 3 adet p14 pro reverse fan buda 1475tlye geliyor bilemedim niye beni kararsız bıraktın tek sıkıntı yana ve üste oluyormuş 14lükler oda bi soru işareti :D
Ben aldım p14 reverse kimse kusura bakmasın hayvan gibi sesli çalışıyor iade ettim denemek istersen sen bilirsin ama tavsiye etmem corsair reverse 12cm alacaktım ama bazı yorumlarda titreşimli çalıştığı yazılmış kenarlarında kauçuk yok gibi gördüm resimlerde bende o nedenle yine thermalright 12cm reverse aldım 3 adet daha önceden de dediğim gibi kilit kısmı 6 adet içeri olunca haliyele yüksek rpm istemiyor ses sorunun olmaz

Al Corsair 1349.. şeytan diyor al bı set daha 😉

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri