RTX 5060 & 7500F sistem 39.999+Kargo!

Tek tek toplasanız ~5k gibi fırsat var.
Forumdan bir arkadaşımızın sitesi olan
Gördüm. diğer 5060 sistemlerden bir tık kaliteli. Ve 3-4k daha uygun.
Özelleştirme olarak B650m-r yapılabilir 2 ssd slotuyla kendi ssd yükseltmenizi yapabilirsiniz. Ayrıca 700w psu 200 küsür TL ye geliyor belki ona da bakarsınız. 850w olan için bişey diyemiyorum kullanmadığım bir ürün.
Banner da paylaştıkları ürünler kısa sürede zam alabiliyor. Değerlendirmek isteyen ddr5 e geçmek isteyenlere güzel fırsat olabilir. Ekran kartını ayrıca elden çıkarıp yükseltmeler yapılabilir. Bu fiyata güzel görünüyor. Taksit olsa tadından yenmez.
Düzeltme:1 TB olarak da bakılabilir.
Bir arkadaş yapmıştı onu ellerine sağlık tekrar o arkadaşın
bu enucuzsistem.com sitesi çok iyi ya sektörde ürün kategori tarafında iş yapan biri için çok faydalı
Alakasız bir konuda projemin övülmesini görmek duygulandırdı cidden güzel yorumlarınız için çok sağ olun

Alakasız bir konuda projemin övülmesini görmek duygulandırdı cidden güzel yorumlarınız için çok sağ olun
Devamını bekliyoruz sürekli güncelleme görüyorum cansın kankam emeğine sağlık

Keşke öyle olsa oturup her bir kategori/mağaza için ayrı scraper yazıyorum 😄
Allah yardımcın olsun hocam :D şuan site güzel bir konuma geldi o bannerlar reklamdır diye umuyorum XML paylaşmayı kabul edebilirler belki şansını denedin mi?

Tek tek toplasanız ~5k gibi fırsat var.
Forumdan bir arkadaşımızın sitesi olan
Gördüm. diğer 5060 sistemlerden bir tık kaliteli. Ve 3-4k daha uygun.
Özelleştirme olarak B650m-r yapılabilir 2 ssd slotuyla kendi ssd yükseltmenizi yapabilirsiniz. Ayrıca 700w psu 200 küsür TL ye geliyor belki ona da bakarsınız. 850w olan için bişey diyemiyorum kullanmadığım bir ürün.
Banner da paylaştıkları ürünler kısa sürede zam alabiliyor. Değerlendirmek isteyen ddr5 e geçmek isteyenlere güzel fırsat olabilir. Ekran kartını ayrıca elden çıkarıp yükseltmeler yapılabilir. Bu fiyata güzel görünüyor. Taksit olsa tadından yenmez.
Düzeltme:1 TB olarak da bakılabilir.
Bu site şaka mı? Sık kullanılanlara ekledim ellerine sağlık. Donation falan yeri koy kardeşim bu projenin desteklenmesi lazım.

Allah yardımcın olsun hocam :D şuan site güzel bir konuma geldi o bannerlar reklamdır diye umuyorum XML paylaşmayı kabul edebilirler belki şansını denedin mi?
hocam aklıma geldi ama ilk günden düzeni bozmak istemedim her şeyi rayına oturtup belli bir rahatlıgına kavuşunca elbette bu konuyu konuşmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu site şaka mı? Sık kullanılanlara ekledim ellerine sağlık. Donation falan yeri koy kardeşim bu projenin desteklenmesi lazım.
Hocam, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Açıkçası bağış konusunun hukuki tarafının sorun yaratıp yaratmayacağından emin değilim zaten daha önce pek aklıma da gelmemişti. Yine de desteğiniz ve yorumunuz için çok sağ olun.

@Existentia yaz hocam önerilerini arkadaş burada
Her türlü feedback'e açıgım bu noktaya insanların feedbacklerini dinleyerek geldim zaten

hocam aklıma geldi ama ilk günden düzeni bozmak istemedim her şeyi rayına oturtup belli bir rahatlıgına kavuşunca elbette bu konuyu konuşmayı düşünüyorum

Hocam, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Açıkçası bağış konusunun hukuki tarafının sorun yaratıp yaratmayacağından emin değilim zaten daha önce pek aklıma da gelmemişti. Yine de desteğiniz ve yorumunuz için çok sağ olun.

Her türlü feedback'e açıgım bu noktaya insanların feedbacklerini dinleyerek geldim zaten
Kardeşim öncelikle yürekten tebrik ederim. Ben sana böyle bir hizmet verdiğin için steam kodu falan hediye etmek istiyorum. Varsa bir isteğin, şaka değil destek vermek istiyorum. Bir mühendis olarak gerçekten tebrik ederim, bu yaptığın bence büyük hizmettir.

Ayrıca minik bir önerim, eğer teknik olarak çok zorlamayacak veya siteyi aşırı yavaşlatmayacaksa sistem parçalarının akakçe senkronizasyonu ile en uygunu tek tek alındığındaki tutarı da minik olarak yazılabilirse daha bile iyi olur. Sanırım biraz yorar özellikle site kalabalıklaştığında.

Kardeşim öncelikle yürekten tebrik ederim. Ben sana böyle bir hizmet verdiğin için steam kodu falan hediye etmek istiyorum. Varsa bir isteğin, şaka değil destek vermek istiyorum. Bir mühendis olarak gerçekten tebrik ederim, bu yaptığın bence büyük hizmettir.

Ayrıca minik bir önerim, eğer teknik olarak çok zorlamayacak veya siteyi aşırı yavaşlatmayacaksa sistem parçalarının akakçe senkronizasyonu ile en uygunu tek tek alındığındaki tutarı da minik olarak yazılabilirse daha bile iyi olur. Sanırım biraz yorar özellikle site kalabalıklaştığında.
Hocam, kullandığınız ve paylaştığınız için benim için en büyük hediye bu zaten. İnsanların kullandığını görmek ve geri bildirim almak geliştirmek için bana büyük keyif veriyor. Öneriniz için de şöyle diyebilirim: denedim ama istediğim sonucu alamadım. Siteyi ilk açtığım günden beri bu özelliği yazan ve isteyen çok oldu, ancak yoğun olduğum için kısıtlı vaktimi en verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.

Size kesin olarak şunu söyleyebilirim; bu özellik ne zaman olur bilemiyorum ama mutlaka getireceğim. Sadece not düşmek isterim ki Akakçe gibi tüm pazar yerlerinden fiyat çekmek istemiyorum (daha çok bilinen büyük ve nispeten daha niş/premium yerler olsun istiyorum). Doğrudan Akakçe’den çekmek de bazı açılardan sorunlu olabilir. Bu yüzden %100 dediğiniz gibi olmayabilir.

Sitede mevcut sistem parçaları kısmında fiyatları kullanıp, en ucuzlarını kombine ederek toplam maliyetin ne olacağını düşündüğüm bir yapı üzerine de çalışıyorum elbette her türlü eleştiri ve fikre açıgım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,147
Üyeler
192,892
Son üye
Mamayaro
Geri