nazmy6 isimli üyenin son içerikleri

1. nazmy6

İşlemcinin aniden performans kesmesi

o limitler yapılı halde böyle, diğer sorular için cevabım yok malesef bilmiyorum
  2. nazmy6

Power testi yaptığımda, cpu dibine kadar düşüyor ama gpu cok az düşüyor grafikte gözüktüğü gibi.
  3. nazmy6

Ekran Kartı testi yaptığım zaman bu sorunla karşılaşmıyorum, ama CPU ve Power testinde yaşıyorum. Ama o fifada pc çökünce genel olarak tüm ekran kartı vs dediğiniz gibi güç kesiyor. PSU'um aşırı eski, Sharkoon 650W yani tierlistlerde uzak durulması gereken bir psu :D anakartta aynı şekilde çok...
  4. nazmy6

birde benim voltajlar düşüğe ayarlı, 120 - 80 - 120 de şuan
  5. nazmy6

Normalde kaç W çekmesi lazım hocam? bir de 85 e nasıl sabitliyoruz
  6. nazmy6

Nasıl yapacağız onu hocam? test edeyim hemen
  7. nazmy6

İşlemcinin watt olarak düşük kalmasının sebebi anakarttan dolayı mı? Forumlarda vs. de bu anakart giriş seviyesi olarak yani 3200 lü işlemciler için önermişler sadece 1762712671 @yusuf7878 hangi yolu izlememiz lazım hocam?
  8. nazmy6

vallaha ilk defa gördüm yok malesef :D ne yapmamız gerekiyor @yusuf7878 1762630561 aynı sorunlar mı vardı sizde de
  9. nazmy6

O Ne demek hocam hiç bir fikrim yok kusura bakmayın
  10. nazmy6

@yusuf7878
  11. nazmy6

12. nazmy6

yukarıda belirtmiştim aslında, ilk psu da sıkıntı yok gibi gözüküyodu şimdi psu testi yaptığımda da yani power testi aynı hatayı alıyorum. şimdi dediklerinizi yapıp sonuçları atacağım 1762446803 grafik sağdaki gibi, aşağı düşüş olduğunda dediğim gibi pc inanılmaz donuyor ve 2-3 saniyeliğine o...
  13. nazmy6

Teşekkürler, kartın soğutması ve VRM kalitesi iyiymiş baya, sorunumu çözer diye düşünüyorum bende. Ama şöyle PSU testi yaptığımda da aynı sorunu yaşıyorum, acaba genel sorun PSU da mı? yani bunu tam olarak test etmek için bir şey yok mu? kesin psu da yada anakartta diyebileceğimiz bir test
  14. nazmy6

hocam ilk attığınız kart 3600 tl civarında indirimdeydi, sanırım indirimi bitmiş. onun bir üst modelinin VRM rankingine baktım A tier gözüküyor ve 4.600 tl ye amazonda var şuan. Direkt bunu alıp komple anakart sorunun uzun süre kafaya takmasam mı diye düşünüyorum. Elimde ki kartıda en kötü 1.5k...
  15. nazmy6

PSU mu yoksa Anakart mı değiştirmeliyim, kararsız kaldım çok. maddi olarak da sıkışığız kumar oynamak zorunda kalmak istemiyorum xd
Geri