Rusya avrupaya saldırmayacağını , böyle bir niyetlerinin olmadığını ukrayna için barış görüşmelerinden beridir söylüyor ancak avrupada ki bazı ülkeler (...
Avrupa Rusya’ya saldırmaz, saldıramaz. Tersi mümkün ve Avrupa bunu engellemek için elinden geleni yapar, Rusya’nın istekleri büyük ölçüde yapılır bence şu...
avrupa arkasında amerika olmadan savaşacak durumda değil ama bu topada girmezler çünkü amerika güvenilmez ve çıkarcı illa bir şeyler ister avrupadan...
Bizim gerçekleri haberlerden veya internetten öğrenmemiz imkansız ama duruma bakılırsa avrupa kolay kolay rusyaya kafa tutamaz ellerinde sadece para var
Yemeği azalt her spordan önce kilona bak yağdan uzak dur özellikle işlenmiş yağdan ekmeği kes karnın doymadan kalk sofradan. Kilo aynı kalırsa az daha azalt...
Hocam bende 3 aydır diyet yapıyorum karbonhidratı neredeyse kestim ekmek hiç yemiyorum sadece makarna pilav yiyorum oda öğünde çıkarsa oda 3 yemek kaşığı...
sabah 2-3 yumurta 1 dilim tam buğday ekmek zeytin peynir salatalık domates azar azar
öğlen atıştırmalık yemelisin badem ceviz ya da meyve ben akşam öğününü...
Yani karbonhidrat konusunda hak veriyorum. Baya bi süre önce diyetisyene gitmiştim ve bu diyet programını aksatmadan tam 1 yık boyunca uymuştum ve 6-7 kilo...
Okuduğunu anlama problemin var diyorsun benim yazdıklarım ile arkadaşın yaptıklarını aynı sanıyorsun 🤣🤣.
Tavsiye vermek zorunda değilsin. Bilmiyorum diyip...