Günlük kullanım işleri için alacağı için oyun bilgisayarı önerilmez. Ayrıca 10 saat pili giden cihazlarda var günlük işler için.
1630820919
Bende sizle aynı durumdayım banada günlük işler ve office işleri için bir cihaz lazım ne alacağıma karar veremedim.
Merhaba. Günlük işler ve Office programları için iki bilgisayar arasında kaldım. İki cihazda aynı fiyatadır. Port girişleri aynı olup, ssdleri 512'dir. Matebook D16'da harici ekran kartı olmayıp, 16 Gb Ram özelliği bulunmaktadır. Msi modelinde ise ram 8gb olup mx450 ekran kartı bulunmaktadır...
Önerdiğiniz ürün 8 ram matebooka göre daha düşük. Matebooka göre artık özellği sadece 1650 ekran kartı ve pil ömrü. Ekran kartı oyun hiç oynamadığım için önemli değil ama pil için tercih sebebi olabilir. Ancak 8 ram düşündürür.
13 inç word,excel ve belge çevirisi işleri için küçük olmaz mı ? Siz hangi bilgisayarı aldınız. Bende bir ara hp victus veya msı bravo tam alacakken oyun bilgisayarı diye vazgeçmiştim.
Macbook 10-11 bin fiyatı ve 8 ram 256 ssd var. Özellik bakımından bunlar daha üstün ama o daha kaliteli olabilir. Ancak eksi yönleri sürekli dock taşımak gerekecek okulda ve 256gb çok az bir kapasite. Apple ekosisteminde her şey çok pahalı ayrıca.
Merhaba. Okul ve günlük işler için bir laptop alacağım. Alacağım bilgisayarı günlük en az 8-10 saat word,excel ve yabancı dil çevirileri için kullanacağım. Huawei markasının 13 ve d16 modelleri arasında hangisini tercih etmeliyim ?
Matebook 13 modeli ile birlikte Mouse, ekran, wifi modem...
Merhaba. Tez yazımı gibi akademik işler ve günlük kullanım için iki laptop arasında tercih yapacağım. Oyun oynamak gibi bir niyetim yok. Genellikle büyük mb'lı pdf, word, excell ve çeviri işleri yapacağım. 50-100 gb arası bilgisayara yükleme yapacağım veya taşınabilir harddisk ile sürekli...