SencerSof

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• SencerSof
      Bunun yerine Amway roll-on öneririm ne kokusu var ne bişi sanki hiçbişi sürmemişsin gibi ayrıca çok başarılı ama fiyat olarak daha pahalı
    • SencerSof
      SencerSof, Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Knk parasını al bari internet cafenin yarısı fiyatına kiralada bi kazancın olsun en azından onunda işine gelir yarı fiyatına 😀
    • SencerSof
      Merhaba arkadaşlar bilgisayarla hep amcam oynuyor bizde kalıyor hep sabah 8 e kadar oynuyor öğlen 2 3 gibi uyanıyor sonra gene oturuyor İnterneti nasil...
    • SencerSof
      SencerSof, 🔥İndirim Nike Court Vision 2379Tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende adidas hoops var mesela taban yapıları az çok aynı galiba ben o kadar rahatsız olmuyorum gayet güzel ayakkabı ama bu modelde öylemidir bilemiyorum ama...
    • SencerSof
      ucuz falan değil daha geçen ay floda 1800 liraydı
    • SencerSof
      Pardon hocam brough modeliymiş birde indirim bitmiş 2600 olmuş satıcısıda AKSU STORE diye bir mağaza 1739892445 Aynen öyle benimde fiyat algım değişiyor şu...
    • SencerSof
      Aga bu ayakkabıyı trendyol'da orjinal diye 1800 e mi ne satıyorlardı ben inanmadım yine sorduk satıcıya evet efendim orjinal diye cevap aldım
    • SencerSof
      SencerSof, Xdrive ANKA vs 15li PLUS başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      O yüzden göndermişlerdir işte görselde olan şey gelmemişse o zaman yollarlar itiraz edersinde amazondaki gibi olursa sıkıntı Yani amazondan yana sorun yok...
      • Screenshot_2025-02-18-01-04-30-433_com.android.chrome-edit.jpg
    • SencerSof
      görselde hangi ayak vardı
    • SencerSof
      ne zaman oldu bu indirimler zira şuanda 100 tl indirim var trendyolda normalde 7700 lira kuponla 7600 1739802976 alt kısım ankada 1cm daha geniş galiba...
    • SencerSof
      180 90 kiloyum hocam dediğin gibi anka alıcam çok yüksek ihtimalle 1739798407 Hocam şuan bakınca sanki fiyat artar gibi duruyor bilemedim acelem öyle aşırı...
    • SencerSof
      hocam ankanın kumaşıda alkantara gibi dedim ya nerdeyse birebir aynılar diye sadece renkler vs farklı galiba ama alacaksanız bu linkten alabilirsiniz hem...
    • SencerSof
      koltuk kısmı aynı Ama ayak farklı işte acaba kendi sitesinde o yüzden mi 500 lira daha pahalı çünkü kendi sitesindeki görselde ayak poliamid
    • SencerSof
      baktım şimdi hira galiba sadece kendi sitesinde var ben trendyoldan alacaktım peşin fiyatına taksit var diye ama maalesef trendyolda hira yok galiba bide...
    • SencerSof
      hocam ben daha geniş olması hasebiyle galiba anka terchi edicem 1739790540 anladım hocam peki anka mı alayım hira mı ikisininde ayağı aynı poliamid ama çok...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,771
Üyeler
168,351
Son üye