Merhaba arkadaşlar bilgisayarla hep amcam oynuyor bizde kalıyor hep sabah 8 e kadar oynuyor öğlen 2 3 gibi uyanıyor sonra gene oturuyor İnterneti nasil...
Bende adidas hoops var mesela taban yapıları az çok aynı galiba ben o kadar rahatsız olmuyorum gayet güzel ayakkabı ama bu modelde öylemidir bilemiyorum ama...
Pardon hocam brough modeliymiş birde indirim bitmiş 2600 olmuş satıcısıda AKSU STORE diye bir mağaza
1739892445
Aynen öyle benimde fiyat algım değişiyor şu...
O yüzden göndermişlerdir işte görselde olan şey gelmemişse o zaman yollarlar itiraz edersinde amazondaki gibi olursa sıkıntı
Yani amazondan yana sorun yok...
ne zaman oldu bu indirimler zira şuanda 100 tl indirim var trendyolda
normalde 7700 lira kuponla 7600
1739802976
alt kısım ankada 1cm daha geniş galiba...
180 90 kiloyum hocam dediğin gibi anka alıcam çok yüksek ihtimalle
1739798407
Hocam şuan bakınca sanki fiyat artar gibi duruyor bilemedim acelem öyle aşırı...
hocam ankanın kumaşıda alkantara gibi dedim ya nerdeyse birebir aynılar diye sadece renkler vs farklı galiba ama alacaksanız bu linkten alabilirsiniz hem...
baktım şimdi hira galiba sadece kendi sitesinde var ben trendyoldan alacaktım peşin fiyatına taksit var diye ama maalesef trendyolda hira yok galiba bide...
hocam ben daha geniş olması hasebiyle galiba anka terchi edicem
1739790540
anladım hocam peki anka mı alayım hira mı ikisininde ayağı aynı poliamid ama çok...