Meraba butçem 1000 tl ile başladı arkadaşlar baktım o fiyat bandinda hayır yok artırarak devam ettim hala bulamadim şuan max 2000 TL bütçem var bana güzel...
Meraba arkadaşlar bi süredir uygun fiyatlı bi klavye arıyorum malum fiyatlar yüksek birazcık Redragon Aryaman K569 bu model gözüme çarptı fakat türk...
Ben baya uğraştım bulamadim indirmesi kolay fakat uygulama açılmıyor güvenirliğine gelirsek zamaninda bi cok kişinin video içeriği olmuş bi konu zaten...
Yarin ola hayrola diyelim umarim devam eder hala kararsizim birazcık bütçeyi artırıp daha iyi bişey alip almama konusunda ama bu mouse fiyat bandinda gayet...
900 lira bandında diye listemden çıkarmıştım sepette 700ü görünce direk ekledim sepetime yarin sipariş veririm büyük ihtimalle bu tarz indirimler ak akce vb...
Fortine oynuyorum genelde veya hayatta kalma oyunlari ,rpg aksiyon fiyat performans görünüşü de güzel bi mouse arıyorum ellerim ortalamadan büyük ama çok...
Lenevo legion k300rgb klavye düşünüyorum yaninada mouse alicam monster pusat v11 düşünüyorum sizce bu iki ürün güzelmidir veya tavsiyeleriniz varmı bütçem...