Slaxy

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Slaxy
      Slaxy, 3k-4k mikrofon önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tamam o zaman epeyde'de baya fark oluyo 4 katı örnekleme hızı var ama bitek TR de maono pd300x test videoları yok 1755327642 Bide zaten hg sonar ile...
    • Slaxy
      Bide pd300x i XLR ile kullanmazsam A9 gibi performans verirmi?
    • Slaxy
      Bide neden A9 dan iyi olduğunu düşünüyorsun yani fakları neler
    • Slaxy
      İlerde kardeşime vereceğim için RGB li bi mikrofon istiyor ondan dolayı yoksa bende daha dinamik bi mikrofon alacaktım zaten 3-4 aya shure marka bu mikrofon...
    • Slaxy
      fifine a9 almayı düşünüyorum bu fiyata hyperx quadcast 2 2.el yada a9 alabiliyorum 2.el de sorun çıkar diye direkt a9 a yöneldim kullanım amaca: yayın ve...
    • Slaxy
      Slaxy, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde 3k-4k mikrofon önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Mikrofon almak istiyorum ama kararsız kaldım ben fifine A6T almayı düşünüyordum ama bazı kişiler başka markaların 2.el olanlarını önermiş bu fiyatlara...
    • Slaxy
      Slaxy, Konu Dışı kategorisinde GTA 5 Playlist ekip kurmaya çalışıyorum başlıklı bir konu açtı.
      GTA 5 playlist oynamak için bir ekip kurmaya çalışıyorum ilerde samimi dost olursak yayın açmak için bir ekip kuracağım eğer playlist oyuyorsanız ve arkadaş...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,129
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri