Herkese selam arkadaşlar. önerilen çözümleri denedim ama bir sonuca varmadım. bazı oyunlardada sıkıntısız çalıştığı için sorunun AMD driverleri ile igili...
dostum sen AMD nin yazılımın gösterdiği fps degerlerini söylüyorsun bize eger öyleyse onlara bakma dogru degil afterburner ile bak o sonucları söyle bize..
İşlemcinin Frekansını kontrol edermisin Oyunlarda v.s Bana cpu throttle varmış gibi geldi Normalde o işlemci ekran kartını tam beslemesi lazım ama %30-40...
hocam bu gün CP2077 ve BF1 oyunlarında kabloyu değiştirerek denedim 2k monitör ile FPS değerlerini normal verdi. gayet güzel çalıştı. fakat Dota2 ve CS2 de...
hayır sapphire nitro+ modelinde böyle değil. 1 adet ekran kartın soket girişine yakın bir yerde 12 pinlik girişi var. PChocası bir videoda benim ekran...
ben 12 pinlik tek kablo ile bağlantı sağladım. kartın içinde gelen 12 to 3*8 pinli kabloyla bağlamadım.
1744483355
MSI MAG A850GL PCI5 850W+80 GOLD full...
eve geçince dediğini deneeceğim hocam. bir arkadaşımda ekran kartı WATTı tam kullanmıyor kendini açmıyor. 1000 WATT psu ile dene dedi. benim psu 850 Watt.
hocam selam dediğin herşeyi tek tek denedim olmadı. hatta başka 7600x işlemcisi olan fakat anakartı başka marka olan bir arkadaşımın pcsine taktık DDU...
Selam! Sorunun gerçekten can sıkıcı ve sistemin oldukça güçlü olmasına rağmen beklenen performansı vermemesi birçok kullanıcıyı yanıltabilir. Attığın...