Bro zamanı ayarlayabiliyon ister 1dk lık ister 10 dklık işlem aç kriptoda 5sn lık işlem bile var binomo dediğin şey zaten kaldıraç ne kumarından bahsediyorsun
1708542439
Ve vaade var
Binomoyu bügün kullanmaya başladım bu bir kumar değil herkes parasını yatırıp otomatikman para artsın istiyor ben dolar ve Euro üzerine işlem açıyorum ve grafiği okuyup ona göre kazanıyorum bu kumar değil herkes kumar sanıyor parayı çekmek için 8500 TL lık işlem yapman lazım ben 430 yatırdım ilk...
Buna çok iyi deniyor CPU ve gpu için olan bişey normal termal pad değil bende başka forumda gördüm yorumlarıda çok iyi
1708191457
Aklıma takılan şey 25*35 kaplar mı
Arkadaşlar termal macun alıcağım honeywell in laptop için hem gpu hemde CPU için kullanan herkes çok iyi diyor 25*35 olan boyutlar hem gpu yu hemde CPU yu tamamen kaplar mı? Soğutma bloğunun üstüne işlemciye ve gpu ya denk gelicek şekilde konuluyor ve macun asla pump put olmuyor ömrü çok uzun
Ya bu işlemci ile anakrtın etrafını kapton bant ile kaplayacağım birde işlemcijin etrafındaki iletken yerleri (ismini unuttum) iletken olmayan şeffaf oje gibi bişeyle kapatabilirim ama kapton bant yeter gibi
Beyler laptop a sıvı metal uygulayacağım bu konularda acemi değilim riskleri biliyorum sadece laptopun soğutucu bloğunun materyalini anlamadım internette buldum yardım edermisiniz
Tavsiyem sarı siteden kutusu açılmamış sıfır garantili m2 15 inch 240 GB SSD 8 GM ram li olanı al ve 8 GB daha ram ekleyip SSD yi değistir bence en mantıklısı bu