Evrim bir gerçektir, bir doğa yasasıdır. Evrim teorisi ise evrimin nasıl gerçekleştiğini açıklayan bilimsel modeldir. Buradaki "teori" kelimesi bilimsel...
Biz yinede bilim adamlarına bakalım.
Einstein
"Einstein and Religion" - Max Jammer
“Daha derin bir anlamda, bilim insanları Tanrı’ya inanmayan insanlar...
Evet vermeyebilir. Ama dediğin gibi 2K film izlemek için birebir. Geçen sene dizüstünde özellikle 2K ya baktım 4K çünkü ekran büyük değilse videolarda 2K...
Bu valorant vb çevrimiçi birkaç oyunda yeni bilgisayar alanlarda duyuyor görüyorum bu tarz performans yorumları.
Geçen arkadaşım getirdi bilgisayarını...
Yanlışın olmasın hacım benimde 2K 2560*1600 ama bende sıkıntı olmuyor. 1440p de de olacağını zannetmem.
Bence alınır bilgisayar masrafıyfa beraber 25e...
Zaten sen g.....lı olarak yaratılmışsan senden buna dair bi beklenti olmuyor, Kuran'da bile bizim mesajımızın ulaşmadığı toplum,kavimleri bundan sorumlu...
Elimde asus var hacım göstereyim hatta 2k da şuana kadar her oyunu oynadım sadece 16:10 ekranım var desteklemeyen 1-2 oyun vardı onları siyah bant koyup...
Kendimi örnek vereyim. 2015e kadar anne baba atam ne dediyse işte Allah var Kuran kursu zaman zaman namaz kılma cumaları ve terahvihleri kaçarımama gibi...
Sapık mısın birader?
Neyse:
Einstein
"Einstein and Religion" - Max Jammer
“Daha derin bir anlamda, bilim insanları Tanrı’ya inanmayan insanlar değildir...