Hayır çok farklı zamanlarda da çıkmadı. Madem yapacaktınız niye 2 şeyi omni de çözüyorsunuz? Bizim gibilere elite 2 yi aldırmak için mi :D? Bu mikrofon ve...
Evet indirimden önce 32 bin tl ye amazon dan aldım ekran görüntüsünü iletiyorum.
Ben sizin söylediğiniz hiçbirşeyi yalanlamadım savunmaya çalıştığınız...
Ben de ss elite kullanıyorum ve sağ kulağıma o anc batıyor... Benim de kulak büyük galiba. Yurt dışından getirtebilirsem stealthz pad getirteceğim hem...
Üstadım eşim ile bir önceki kullandığım kulaklık Astro A50 idi bir önceki sayfalarda fotoğraflarını paylaştım. Astro A50 modelinden SS Elite'e geçiş yaptık...
Adamı gazlamak için kulandığım ciddiyeti çok olmayan bir cümleydi. Ayrıca düz Astro A50 modelinden bahsediyorsunuz ben A50 X modelinden bahsediyorum. X...
Kaçırma, kaçırma! Sabah bu listede birkaç mağaza daha vardı tek tek azalıyorlar :kizginpeepo: Astro A50X parasına, SS Elite alıyorsun daha ne olsun:kekw:
Şuanda Omni Pro ile aynı fiyat aralığına satılıyorken Nova Elite almak kesinlikle daha mantıklı olacaktır. Dün Levent VatanBilgisayardan satın alırken 3...