şuan zaten aklımda iki seçenek var biri F710 diğeri Monster pulsar clutch yeni versiyonunda sorunlar giderilmiş arasında sadece 300tl olunca bi yeni nesil ve servise gönderebileceğim bir şey mi olsa diyorum sence dostum
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır gamepad arayışındayım PC kullanımı için tamamen kararsız kalıyorum. Bir yandan yüksek fiyatlar da adam akıllı XBOX One S alıp uzun süre kullanayım diyorum ancak bir diğer yandan forumları okudukça Logitech G710 yeterli geliyor. Süre sonra heves geçip ara...
Çok teşekkür ederim dostum. Bir de şey sorayım önereceğin 3D ayarları veya şunu kesin yap dediğin bir ayar var mı RTX de yeni geçtim de NVIDIA ekran kartına pek bilgim yok.
Merhaba arkadaşlar;
Ben RTX3060 aldım işlemcim ile darboğaz yediği için DSR teknolojisini kullanarak 2K ya çıkarttım ancak şöyle bir şey benim monitörüm normalde 165hz 1080p bir monitör 2K ya çıkartınca 60fps görebiliyorum bunu yükseltme olasılığım var mı?
Dedim sıçtık valla yani bir de forumlarda geziyorum millet şunu dene olmadı geçmiş olsun falan diyor bende de önerdikleri hiç bir şey olmuyor o nedenle kafayı yedim
Denedim onu da denedim olmadı eski ekran kartınca açılıyor np
1670977569
Sen cansın can adam ya o kadar korktum ki bokluk çıktı diye şimdi taktım televizyona açıldı
Arkadaşlar merhaba şuan yeni ekran kartımın montajını yaptım ancak hiç bir türlü görüntü alamıyorum eski ekran kartımı takınca sorunsuz çalışıyor yeni yi takınca çalışmıyor yeni olan rtx 3060. Eski driver yüklüdür dedim ddu ile sildim ama yine görüntü gelmedi ne yapmam gerekiyor tavsiye verir...