Hocam switch ile ilgili olduğunu artık kesin olarak düşünmüyorum çünkü şu zamanlarda olmamaya başladı önceden sol tarafta bir tuşa bastığımda sağ taraftaki...
Geçmiş olsun hocam bende henüz bir sorun yok sadece bu büyük tuşların demirleri berbattı space özellikle yenisini aldım son temu olayından biraz önce şu...
Teşekkürler hocam ben açıp baktım sorun başladıktan 1 2 ay sonra herhangi bir gariplik göremedim parçada değişmedim reddit vesayre gibi yerlerde driverdan...
Stok soğutucu verilmiyor artık, illa ki 700-900 liraya kule tipi soğutucu alır, biraz basarsa 2-3 binlik bir şey alır. Ancak evet hiç birisi ALF III'nin...
Hocam bende 9700X var şahsi olarak tavsiye ederim tamamen bütçe meselesi bence ama elinizde bütçe varsa 9700X alın derim öte yandan 9700X alıp ekran kartını...
Bana kalırsa msi nedeni ise kendi şahsi kullanımımda bir sorun yaşamadım ve stabil çalışıyor günde en az 3 4 saat açık oluyor bilgisayar ortalama 8 saat...
Abimde B850 gaming plus wifi var memnun aktif olarak 7800x3d ile kullanıyor herhangi bir sorun veya yetersizlikle karşılaşmadım hocam m2 sayısıda yeterli...