Boks yapmak, satranç oynamak gibidir, yenersin ya da kaybedersin rakibin elini sıkarsın ama ringin içerisindeyken böyledir, sokaktayken iş tavlaya döner...
Laptopda hadi neyse de, masaüstünde ben 4060 almazdım. Giriş seviyesi bir karta göre fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. 4050’nin > 4060, 4060’ın da >...
Hangi marka model uygunsa onu alıp geçersin hocam. Bu kadar tartışacak ne vardı nvidia kartlarının yanında yazılımı da sattığı için elbette pahalı
Fakat...
Utancını yenip, son derece özgüvenli, diksiyon sahibi birisi bile olsan konuşamazsın kardeşim. Bu yaz denizdeyken, akşamları yürüyüşteyken falan çok kızla...
En güzeli fiziki dolar ile altın, başka bir şeye hiç lüzum yok. Tavsiyem ikisine de eşit yatırım yap.
1725926577
Borsada batarsan, hem yatırdığın ana...
Ryzen 4060’lı modellerinde 2 slot ram, 1 slot ssd var diye biliyorum. Yani mevcut ram ya da ssd’leri ıskartaya alıp yükseltme yapman gerekiyor ihtiyaç...
Hocam ben alalı 2 hafta oluyo 16 var bende 4060 r7 7840 şu ana kadar hiçbir sıkıntı yok makina on numara arada sıcaklığa bakıyorum max gördüm 72-73 cpu da...
Fan hızını manuel olarak ayarlamayı diyorsan, ayarlarsın ama gereği yok bence. Otomatik fabrika ayarı kalsın elleme hiç. Kart soğumazsa kendisi yükseltir...