Merhaba. Yaklaşık 6 yıldır logitech g300s kullanıyorum. Aslında genel kullanıcı şikayetlerinin hiçbiri başıma gelmedi. Teknik bir sorun yaşamadan kullanabildim. Ancak artık daha üst seviye bir ürün kullanmak istiyorum. Bir dönem HyperX Pulsefire Raid almıştım ama ağır geldi ve bileğimi ağrıttığı...
Şuanki işinizi bilmiyorum ama İK da pek stressiz bir iş sayılmaz. Bordro işleri, personel özlük işleri vs. Bir miktar hukuk bilgisi de ister, yapacağın bir hata çalıştığın şirkete ceza olarak dönebilir veya yanlış hesaplanan bir bordro ilgili personelle sorun yaşanmasına sebep olabilir...
Onu iptal edip aidatsız kart verirler o konuda sorun çıkmaz ama aidatsız kartlar genelde taksit yapmıyor veya daha az taksit yapıyor. Puan da kazanamıyorsunuz, kampanyalara dahil olamıyorsunuz vs.
Gerçekten indirim olan mekanik klavye önerisi yapabilecek var mı? Blue switch sevmiyorum red switch olabilir. Aslında Akko'nun cream yellow switchleri çok hoşuma gidiyor ama biraz pahalı gibi.
İlk oyunu beğenmedim yarım bıraktım. 2.oyunu Epic bedava vermişti ama oynama fırsatı bulamadım. Bu 3.oyun almaya değer mi sizce? Günümüz koşullarında bir oyun için 47 TL para değil gerçi ama emin olamadım yine de.