EmreUzn3
80+ Bronze
bunu nasıl aldın kolktuk izin vermiyordu sistem
bunu nasıl aldın kolktuk izin vermiyordu sistem
İyi hayırlı olsun kanka güle güle kullanKargo çıktı kanka
Evet yanlış bir şey değil mi kanka sonuçta bu sorun mu alabiliyor muyuz kafamız ağrır mi diye sordumcidden desteğe mi yazdın reyiz
gece alıp iptal olmayan var mı
Denemekten zarra gelmez, en kötü ücretini alırsın geri2tb 980 pro alacaktım ama satıcı trendyoldu almadım 4.1k oluyordu fiyat, hata mı yaptım yoksa iptal edilir miydi, satıcı trendyol olupta iptal edilmeyen oldu mu
İyi hayırlı olsun kanka güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yanlış bir şey değil mi kanka sonuçta bu sorun mu alabiliyor muyuz kafamız ağrır mi diye sordum
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Tavsiyeler :
https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Dava açabilir trendyolBu olaydan kafamızın ağrıma ihtimali nedir ben almadim daha ama
Dolandırıcılıktan başka bişey değil. Yapmayın. Kul hakkıdır.Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Tavsiyeler :
https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
tebrikler derken burda ben mi yanlış bir şey yaptım dostum ?Tebrikler.
Ben iptal edileni tekrar sipariş ettim öyle kargoya verildi. Satıcıyı da sıkıştırdım biraz. Satıcı akşam 5'te filan kargoyu veriyorsa işin biraz zor, erken kargoya veren bulmak lazım.H.o benimki iptal yedi yaw