Bizim zamanımızda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK yoktu tanımıyorum(!) ama kendisi Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için dişini tırnağına takıp tüm hayatını kendi milletini yaşatmak uğruna adamış, eğitim, kültür, refah, savunma ve akıl anlayışları ile tarihte ismini ve ülkesini arşa çıkarmış çok nihai bir liderdir kendisi. Gel gelelim ki şimdi ki zamanda ülkenin algı ve eğitim anlayışını kökünden kurutup tarihi, anayasayı ve kültürünü ise bir bir helak ettiler. Çünkü bunu yapmalarında ki amaç Türkiye'nin çok uzun zamandır bir hedef olmasıdır, ki bunu adım adım başarıyla işliyorlar. Şuan baktığınız zaman ülkede ki eğitim, ekonomi, kültür seviyesi, refah, yaşam hakları yerlerde sürünüyor. Atatürk iç ve dış politikalarında mantıklı, zeki ve kendini hayran bıraktıracak işler yaptı. Cumhuriyetimiz, vatanımız, toprağımız... paha biçilemez asla. Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değildir amma velakin herkesin Atatürk'e saygı ve minnet borcu bir ömür omuzlarındadır. Herkesin hayatı, inancı ve özgürlüğü kendinedir. Birinin alkol kullanması veya kullanmaması onun iyi veya kötü insan olduğunu kesinleştirmez, ki böyle düşünenler benim gözümde eğitimsiz kişilerdir.
BU ADAM! PARA İSTEYEN ANNESİNE PARA OLMADIĞINDAN DOLAYI "EVDEKİ KİLİMLERİ SATIN" DİYEN ve ÜLKENİN MEVCUT YÖNETİMİNDE MİKTARI BİLİNMEYECEK KADAR YÜKSEK MEBLAĞLAR KAYIRAN ve ŞU 3 NEFESLİK FANİ DÜNYADA PAY ALMA ÇABASINA DÜŞEN İNSANLARDAN DAHA ŞEREFLİDİR.