Yunus 22 Aralık 2022 Olm aoe4 de bi herife ingiliz rush attım herif kazanmak istiyor musun yazdı sur verdi kendimi kötü hissettim lan
Olm aoe4 de bi herife ingiliz rush attım herif kazanmak istiyor musun yazdı sur verdi kendimi kötü hissettim lan
Yunus 19 Aralık 2022 2 gündür 10 15 yıllık dell laptopa wifi bağlamaya çalışıyorum windows 10 atmam lazımmış
Yunus 15 Kasım 2022 Yakında r5 3600 UV rehberi geliyor zaman bulursam yapıcam detaylı bir biçimde Değerler efsane sıcaklığı görünce şok olucaksınız
Yakında r5 3600 UV rehberi geliyor zaman bulursam yapıcam detaylı bir biçimde Değerler efsane sıcaklığı görünce şok olucaksınız
Yunus 27 Aralık 2021 Yılbaşı çekilişinde erkek çıktı ne alıcağımı bilmiyorum Soru başlıkyaki gibi 40 - 70 arası öneri bekliyorum forum.donanimarsivi.com Yardım lazım
Yılbaşı çekilişinde erkek çıktı ne alıcağımı bilmiyorum Soru başlıkyaki gibi 40 - 70 arası öneri bekliyorum forum.donanimarsivi.com Yardım lazım
Yunus 6 Aralık 2021 Ya anam gelmiş pc nin güç kablosunu saklamış Yedeğini çıkardım buldum dedim sonrasını ne ben hatırlıyorum ne siz
Ya anam gelmiş pc nin güç kablosunu saklamış Yedeğini çıkardım buldum dedim sonrasını ne ben hatırlıyorum ne siz

Reaksiyonlar: java ve Yunus