he şöylemi yurt dışından değiş tokuş için işlem yapıcam sonrasında orda takaslıcam telefonu üstüne kalan tutarı ödiyeceğim ve telefon için btk ya başvuru yapacağım tr kayıtlımı olcuak
bence 14 pro yu türkyiede satıp yurt dışından almak daha mantıklı çünkü cihaz zaten türkiye kayıtlı başka simlerle vs. suanda calısıyo
1756042325
anladım ben birazdaha apple cıyım hocam s25 düşünmüyor sağolasın genede :/
hocam yanlıs yazdım galiba 16 pro max yok elimde ben 14 pro için dedim 17 pro max almayı düşünüyom en mantıklısı türkiyede satıp yurt dışı 17 pro max almak
merhabalar şuanda 14 pro kullanıyorum bu cihazım yurt dışı idi fakat kayıt yaptırmıştım daha önceden 2700 tl ye ama suanda kıbrısda okuyacak gibiyim o yüzden tekrar kayıt yaptırmama gerek yok bence çünkü kıbrısda kullanacağım asıl soru 17 pro maxi beklemek mantıklımı yoksa direk 16 pro max mi...
kanka tr de yok ürün :/ tr ye gönderim yapıyoruz diyen şirket bile 2k ya getiriyor ben kalitelisini 3 kya aldım suanda amazondan dolayı bir problem olacağını sanmıyorum ama hayırlısı bakalım
alacağım lens maalesef türkiyede yok action 5 pro için
https://freewellgear.com/collections/osmo-action-5-pro-filters/products/dji-osmo-action-5-pro-nd-pl-filters-4pack
ürün 50 dolar 43 euro yani
nasıl bir yol izlenir