ZorTİnaYtİ isimli üyenin son içerikleri

1. ZorTİnaYtİ

Öneri Iphone 17 pro max i beklemek mi 16 pro max direk almakmı

he şöylemi yurt dışından değiş tokuş için işlem yapıcam sonrasında orda takaslıcam telefonu üstüne kalan tutarı ödiyeceğim ve telefon için btk ya başvuru yapacağım tr kayıtlımı olcuak
  2. ZorTİnaYtİ

bence 14 pro yu türkyiede satıp yurt dışından almak daha mantıklı çünkü cihaz zaten türkiye kayıtlı başka simlerle vs. suanda calısıyo 1756042325 anladım ben birazdaha apple cıyım hocam s25 düşünmüyor sağolasın genede :/
  3. ZorTİnaYtİ

hocam yanlıs yazdım galiba 16 pro max yok elimde ben 14 pro için dedim 17 pro max almayı düşünüyom en mantıklısı türkiyede satıp yurt dışı 17 pro max almak
  4. ZorTİnaYtİ

merhabalar şuanda 14 pro kullanıyorum bu cihazım yurt dışı idi fakat kayıt yaptırmıştım daha önceden 2700 tl ye ama suanda kıbrısda okuyacak gibiyim o yüzden tekrar kayıt yaptırmama gerek yok bence çünkü kıbrısda kullanacağım asıl soru 17 pro maxi beklemek mantıklımı yoksa direk 16 pro max mi...
  5. ZorTİnaYtİ

Magsafe powerbank önerisi

APPLE da 45 almaz dimi hocam doğru hatırlıyorum max 20 diye biliyorum yada bunun 20w olanı varmı
  6. ZorTİnaYtİ

🔥İndirim 🔥525 TL - Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi

tam sıfır alıyor diyemem bir jilet performansı vermiyor açıkcası ama gene kullanım için gayet yeterli 1.5 senedir oneblade pro kullanıyom
  7. ZorTİnaYtİ

Çözüldü✓ 650w psu yeterlimi bu sisteme

teşekkürler <3 1750868800 teşekkürler<3
  8. ZorTİnaYtİ

Çözüldü✓ 650w psu yeterlimi bu sisteme

ryzen 5 7500f gigabyte 3 fanlı 5070 2x16 ram 1tb kioxia ssd 1tb kioxia ssd 2 fanlı sıvı soğutma var psu yeterli olurmu
  9. ZorTİnaYtİ

Yardım 30€ üzeri kamera lensi alıcam

kanka tr de yok ürün :/ tr ye gönderim yapıyoruz diyen şirket bile 2k ya getiriyor ben kalitelisini 3 kya aldım suanda amazondan dolayı bir problem olacağını sanmıyorum ama hayırlısı bakalım
  10. ZorTİnaYtİ

hocam amazondan aldım vergi vs.sini koydu bir problem olurmu olursa zaten iptal etcem orda 1749379223 %60 bandında koydu sanırm 2k idi 3.1k oldu
  11. ZorTİnaYtİ

Amazon.com siparişi 30 euro üstü gümrük sorunu çıkartır mı?

hocam varmı bir gelişme bene alışveriş yapacağım gibi
  12. ZorTİnaYtİ

alacağım lens maalesef türkiyede yok action 5 pro için https://freewellgear.com/collections/osmo-action-5-pro-filters/products/dji-osmo-action-5-pro-nd-pl-filters-4pack ürün 50 dolar 43 euro yani nasıl bir yol izlenir
  13. ZorTİnaYtİ

Freewell vs K&F ND Filtre Yardım

hocam naptın aldınmı bende almayı düşüoyrum
Geri