Arama sonuçları: *

1. TyShame

Csgo jitter ping sorunu

Tamam sıkıntın bufferbloat. Qos ile diğer wifi kullanıcılarının hızını sınırlayacaksın. Özellikle upload değerini
  2. TyShame

Sin erji gen gelen pc de bicoin miner cıktı

Var tabii reklamların içine indirme linki gizleniyor. Veya reklam viruslu bir araç indirmişsindir 1 yıl içinde bilgisayarına ordan bile bulaşmış olabilir. Ayrıca çoğu virus programı dolandırıcılıktan ibarettir defender yeterli 😂
  3. TyShame

5 Milyon Liranız Olsa Garaja Ne Çekersiniz

Renault laguna. Heves işte
  4. TyShame

Anonymus Türkiye'ye Siber Savaş Açtığını İlan Etti

Orta doğulu olmayan kafana bir yorum yaptıracağım şimdi. Bir ülkede yaşıyorsun Kürt vatandaş olarak yönetimde rol alıyorsun, askeriyesinde rol alıyorsun, polis olabiliyorsun savcı hakim istediğin her şey olabiliyorsun, bayramlarını taşkınlık yapmadan kutlayabiliyorsun yetmedi o halktan biri...
  5. TyShame

Argümanı çok iyi ama herkes istiyormuş 😂 bayram değil seyran değil amcam ( amerikan ) beni niye öptü demiyor 😂 Malum partili ilan edecek beni birazdan
  6. TyShame

Kürdistanın kurulmasını herkes istiyormuşmuş lan tarihini bilmez adam ırak savaşlarında göç ettiniz ülkeye şimdi hak iddia ediyonuz sanki tarihten vs anlamıyormuşuz gibi sapırdıyor birde kürdistan mürdistan. Amerika hariç kürdistanın kurulmasını isteyen yok onun da sebebi belli ülkeleri bölmek...
  7. TyShame

Yav sen ne anlatıyon dayı ya özgürlükmüş bölücülüğe özgürlük diyor adam. Kürt vatandaşlara saldırılmışmış, Benim zihniyet yanlış anlıyormuşmuş oldu kardeşim anadoluda 81 milletten vatandaş var bölük pörçük edelim vatanı ne dersin ? Anadoluya bizimle beraber giren millet anadoluda hak iddia...
  8. TyShame

Csgo jitter ping sorunu

Telefonundan vs wifiye bağlanıyor musun ? Veya bilgisayarı wifi ile ? Wifiyi evde senden başka kullanan var mı
  9. TyShame

Bir problem göremedim mi ? Kukla bir devlet yaratılmasına destek veren bir amacı desteklemek ve bizim sözde Kürt vatandaşlarımıza 2015 de ve farklı zamanlarda baskı yaptığımızı onlarla savaştığımızı ima ediyor. Yazık açıkcası o kadar şehidimize özgürlük amacıymış bide kötü bir şey değil gibi...
  10. TyShame

Adam akilli oyun cikmiyor?

Reforger yeni çıktı hocam arma 4 ile arma 3 arasında kalmış deneme ürünü tam bir oyun değil yani. Arma 4 de kullanacakları sistemleri onda test ediyorlar açıkcası optimizasyonu benim bilgisayarımda rezaletti bu yüzden iade edip squad aldım modlu oyun oynamadığımda ( saints row return to castle...
  11. TyShame

Bizim millet unutur matah bir örgüt sanar sizin gibi. Akpyi gram sevmem ama onlar da çok farklı değildir.
  12. TyShame

Adam akilli oyun cikmiyor?

Yaştan değil güzel oyun çıkmıyor. Sözde iyileşmiş grafikleri dlss ve 1 ton oyun hatasıyla oynamaktansa eski oyunlara mod kurup oynamak daha zevkli oluyor. Bir de rekabetçi vs oyunların cıfkı çıktı yok internetin iyi olacak yok bilmem ne gir squad arma reforger kafan rahat olsun eğlenirsin en...
  13. TyShame

Çözüldü✓ Iki adet HP arasında kaldım

Omen deyince tahmin ettim 😂 premium pahalı serilerinde bile sıkıntılı cihaz teslim ettiler millete cihazların çoğu da tüketici de kaldı hala millet victus alıp kumar oynamak istiyor 😂 ısınma sorunu hp nin anakart throttle ına rağmen nasıl olabiliyor hocam ? Çok ilginç cidden. Ben acer nitro 5...
  14. TyShame

Ha yaşa hocam valla. Ben açıkcası victus ve omen sahibi olmadım fakat hata yaşayanların bilgisayar modellerinde tasarımlarına baktım ve çok ilginç tasarım hataları mı desem bilerek yapılmış mı desem bence bilerek yapılmış beceremiyorlar ( diğer markalara bakınca bu yorumu yapıyorum ve müşteriyi...
  15. TyShame

Sana düşman olacaklar şimdi hocam dikkat et.
  16. TyShame

Monster (Mavi Ekran hatası)

Canım arkadaşım bende arkadaşa yanıt verdim zaten. Öyle bir şey olsa bile %100 kullanımda sıcaklıktan farkeder diye :) 2. mesajımda da sebebi başka bir şey diye belirttim. Çözüldüğüne sevindim geçmiş olsun çözümü ayrı bir şekilde yazarsan diğerleri de faydalanabilir.
  17. TyShame

Monster (Mavi Ekran hatası)

Öyle bir şey olsa o işlemci nasıl ısınır ve oyunu oynayamazsın biliyor musun :) 1742844071 Bu tip olaylarda genelde işlemcinin çok az bir yüzdesini kullanır zaten farketmemen için. Arkadaşın sebebi ısı, sürücü hatası veya windows hatası.
  18. TyShame

Yardım Minecraft server çok oyunculu olmuyor

Modlu modsuz farketmez radminle felan alakası yok. Server properties diye bir dosya var minecraft server klasöründe onu çift tıkla veya notepad ile aç. Aternos kullanıyorsan o dosyayı bul veya server yönetiminden online-mode: true değerini false çevireceksin. Bu işlemden sonra sana...
  19. TyShame

Çözüldü✓ Asus tuf a15 alınır mı

Yükseltme yaptıkları atıyorum 24 gb ramli laptoplar oluyor bunun 8 ini çıkartıp satıyorlar 16 16 32 ye çıkartıyorlar. Gene siz bilirsiniz ben 0 ramden yarı fiyatı ucuza almıştım.
  20. TyShame

Çözüldü✓ Asus tuf a15 alınır mı

Ürün güzelmiş. Çift kanal ram yapmanı tavsiye ederim laptoplardan çıkma ram satıyorlar genelde aldığın satıcıya ulaş.
Top Bottom