Neler Yeni

Adam akilli oyun cikmiyor?

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yaştan değil güzel oyun çıkmıyor. Sözde iyileşmiş grafikleri dlss ve 1 ton oyun hatasıyla oynamaktansa eski oyunlara mod kurup oynamak daha zevkli oluyor. Bir de rekabetçi vs oyunların cıfkı çıktı yok internetin iyi olacak yok bilmem ne gir squad arma reforger kafan rahat olsun eğlenirsin en azından.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Berkay
Dune awakening oyununu bekliyorum bende ön sipariş verdim
Fiyat ne kadar hocam değer mi sizce ne zaman çıkıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaştan değil güzel oyun çıkmıyor. Sözde iyileşmiş grafikleri dlss ve 1 ton oyun hatasıyla oynamaktansa eski oyunlara mod kurup oynamak daha zevkli oluyor. Bir de rekabetçi vs oyunların cıfkı çıktı yok internetin iyi olacak yok bilmem ne gir squad arma reforger kafan rahat olsun eğlenirsin en azından.
hocam reforger ile arma 3 aynı oyun mu yeni bişi mi yoksa? ilk kez duydum reforger

Clayz

80+ Silver
GTA 6 yüzünden olabilir. Kimse çıkaracağı oyunun GTA'nın gölgesinde kalmasını istemez haliyle.
o zaman pıyasaya gt6 cıkıyo dıye oyun cıkmasın sacma bır gorus

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,825
İsim
Kerem Çavuş
son oyunlardan gow ragnarok hariç beni de pek saran oyun olmadı

ANYA

80+ Bronze
Arkadaşın varsa split fiction oyna aşırı çok iyi oyun 2gün önce bittirdim tavsiye ederim

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
hocam reforger ile arma 3 aynı oyun mu yeni bişi mi yoksa? ilk kez duydum reforger
Reforger yeni çıktı hocam arma 4 ile arma 3 arasında kalmış deneme ürünü tam bir oyun değil yani. Arma 4 de kullanacakları sistemleri onda test ediyorlar açıkcası optimizasyonu benim bilgisayarımda rezaletti bu yüzden iade edip squad aldım modlu oyun oynamadığımda ( saints row return to castle wolfeinstein vs ) onu oynuyorum genelde duruma göre eğlendiriyor duruma göre sıkıyor ama sinir etmiyor en azından 😂

Top Bottom