Neler Yeni

Anonymus Türkiye'ye Siber Savaş Açtığını İlan Etti

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
bırde sozde aslanlarımız ayyıldız tım denılen grupta herıflerın tam anlamıyla bır sıtesı olmamasına ragmen kendılerı sıte acıp any yı hackledık vatanı kurtardık dıyorlardı oglum ne kadar komık bır ulkeyız ya elın gavuru daha cok yardımcı oluyo saka gıbı
Ayyıldız team diye bir grup aslında yok , millete artık nasıl inandırdılarsa artık , ayyıldız denen teneke grup aslında insanları dolandıran bir topluluktur bilginiz olsun

Clayz

80+ Silver
Ayyıldız team diye bir grup aslında yok , millete artık nasıl inandırdılarsa artık , ayyıldız denen teneke grup aslında insanları dolandıran bir topluluktur bilginiz olsun
evet tam anlamıyla oyle charmda ıfsalamıstı oncede saka gıbı olay mıletı saka gıbı ayakta uyuttular

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Ekler

• Ann.png
    Ann.png
    629.4 KB · Hit: 66

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Ege
Bizim millet unutur matah bir örgüt sanar sizin gibi. Akpyi gram sevmem ama onlar da çok farklı değildir.
Vay şunlara bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eşek bölücüler

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
Vay şunlara bak

Eşek bölücüler
Bölemezler dostum eski anonymus artık yok adamlar tişört falan satıyorlar parasızlıktan öyle bir durumdalar

Anonymous akp ye saldırsa kafamız rahatlar

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Bizim millet unutur matah bir örgüt sanar sizin gibi. Akpyi gram sevmem ama onlar da çok farklı değildir.
bir problem göremedim iki şeyde özgürlük amacıyla olan eylemler kürdistan her ne kadar sana göre kabul olmasa da bunu kabul edenler var ve buna destek verilmesi kötü bir şey değil önemli olan hangi amaç ile desteklenildiği

Bölemezler dostum eski anonymus artık yok adamlar tişört falan satıyorlar parasızlıktan öyle bir durumdalar
Anonymous eskisi yenisi diye bir şey yok herkes kendi evinde birbirini bile tanımayan bilgisayar korsanları tişörtleri satanların bilgisayar başında olan Anonymous'lar olmadığına emin olabilirsin

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Emir Bayram
bir problem göremedim iki şeyde özgürlük amacıyla olan eylemler kürdistan her ne kadar sana göre kabul olmasa da bunu kabul edenler var ve buna destek verilmesi kötü bir şey değil önemli olan hangi amaç ile desteklenildiği
sen fetöcü müsün

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Anonymous eskisi yenisi diye bir şey yok herkes kendi evinde birbirini bile tanımayan bilgisayar korsanları tişörtleri satanların bilgisayar başında olan Anonymous'lar olmadığına emin olabilirsin
Bir problem göremedim mi ? Kukla bir devlet yaratılmasına destek veren bir amacı desteklemek ve bizim sözde Kürt vatandaşlarımıza 2015 de ve farklı zamanlarda baskı yaptığımızı onlarla savaştığımızı ima ediyor. Yazık açıkcası o kadar şehidimize özgürlük amacıymış bide kötü bir şey değil gibi şeyler sapırdamış

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Bir problem göremedim mi ? Kukla bir devlet yaratılmasına destek veren bir amacı desteklemek ve bizim sözde Kürt vatandaşlarımıza 2015 de ve farklı zamanlarda baskı yaptığımızı onlarla savaştığımızı ima ediyor. Yazık açıkcası o kadar şehidimize özgürlük amacıymış bide kötü bir şey değil gibi şeyler sapırdamış
sana göre kukla ama bir başkasına göre böyle görünmeyebilir ve hatta türkiyeyi senin tabirin ile kukla ancak kürdistanı bir gerçek olarak gören de vardır veya her ikisini de kukla olarak gören de vardır bu düşüncelerden birine sahip olup bir başkasına her türlü şey olarak fark etmeksizin zarar vermiyorsa saygı duyarım veya önemsemem bu onun kararı
kürt vatandaşlarına saldırılmış olduğu zaten doğru bunun tartışmasına girmeyeceğim ancak zamanında yapılmayan şey kalmamış az araştırarak kirli sayfalara da göz atabilirsin tek taraflı araştırma ile olmuyor o işler
sana tarafsız şekilde açıkladım ha bide sanma ki kürdistan kurulsun diye geziniyorum senin zihniyet biraz ters algılıyor yazdıklarımı bile anlayamamışsın
sana da saygı duyma tabirini öneririm
veya önemsemem senin kararın

Shix2x

80+ Bronze
sen fetöcü müsün
Hayir, direkt sari torba. Onceki mesajlarindan da belli ediyordu zaten kendini.

Lafi kivirma la. Vatani bolmek disinda hangi amacla desteklenebilir:mad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,647
Üyeler
171,073
Son üye
yeniler
Top Bottom