Neler Yeni

Csgo jitter ping sorunu

Smash-22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak çandır
İlgilendiği Kategoriler
oyun film dizi kamp
beyler selam monster leptopum var ve oyunlarda sağ üstte jitter ping diye ara sıra bir ping giriyo oyunu oynatmıyor ısınlanıyorum falan normal pingim 20 30 falan
nedir bu pc kırıcam vallaha

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Telefonundan vs wifiye bağlanıyor musun ? Veya bilgisayarı wifi ile ? Wifiyi evde senden başka kullanan var mı

Smash-22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak çandır
İlgilendiği Kategoriler
oyun film dizi kamp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonundan vs wifiye bağlanıyor musun ? Veya bilgisayarı wifi ile ? Wifiyi evde senden başka kullanan var mı
tabii ki de var benden başka kullanan yanı neredeyse 6 kişi falan ama bu son zamanlarda olmaya başladı

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Bay fahare
Herkesi Intertten çıkar sade sen kullan sorun devam ediyorsa kablo veya firma kaynaklı diğer türlü ise modem sorunlu

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Ali
beyler selam monster leptopum var ve oyunlarda sağ üstte jitter ping diye ara sıra bir ping giriyo oyunu oynatmıyor ısınlanıyorum falan normal pingim 20 30 falan
nedir bu pc kırıcam vallaha
Bilgisayarla ne alakası var boğlum. Jitter'dan kaynaklı ise kablo ile alakalıdır xDSL kullanıyorsan Jitter olması normal internet sağlayıcınla görüs. Laptopu da boşuna kırma :DDDF

Smash-22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak çandır
İlgilendiği Kategoriler
oyun film dizi kamp
Herkesi Intertten çıkar sade sen kullan sorun devam ediyorsa kablo veya firma kaynaklı diğer türlü ise modem sorunlu
şöyle bir problemım var ama kaç yıldır tt kullanıcısıyım son 5 aydır falan internet bi anda 2 3 mbps düşüyo 2- 3 dk sonra düzeliyor firmayı aradıgımda bıze verdıklerı ınternette bır problem olmadıgını sorunun olmadıgını soyluyor ama bu hep oluyor modemde mı problem var dıyorum degıselım modemınızde sıkıntı gozukmuyor dıyo fazla acık tutmayın 1 2 gunde bır resetleyın dıyo ben 6 yıldır kullanıyorum hıc yapmamısım sımdı ne oldu

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şöyle bir problemım var ama kaç yıldır tt kullanıcısıyım son 5 aydır falan internet bi anda 2 3 mbps düşüyo 2- 3 dk sonra düzeliyor firmayı aradıgımda bıze verdıklerı ınternette bır problem olmadıgını sorunun olmadıgını soyluyor ama bu hep oluyor modemde mı problem var dıyorum degıselım modemınızde sıkıntı gozukmuyor dıyo fazla acık tutmayın 1 2 gunde bır resetleyın dıyo ben 6 yıldır kullanıyorum hıc yapmamısım sımdı ne oldu
Aynı şekilde ben de TT kullanıyorum ve son aylarda internet çok kötüleşti

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Bay fahare
Kaynağı bulmak zor modem olabilir kablo olabilir firma olabilir pcnin ethernet chipi sorunlu olabilir tek tek deneme yanılma yapılması gerekmekte komsulara sor onlardada böyle bir sorun var mı diye

Smash-22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak çandır
İlgilendiği Kategoriler
oyun film dizi kamp
Kaynağı bulmak zor modem olabilir kablo olabilir firma olabilir pcnin ethernet chipi sorunlu olabilir tek tek deneme yanılma yapılması gerekmekte komsulara sor onlardada böyle bir sorun var mı diye
leptop var bende kablolu kullanmıyorum dış kablo da sorun varmıdır bılemem firma da 6 yıldır kullanıyorum son aylarda oldu belkı olabılır bılmıyorum pc de yenı daha 7 8 aylık falan

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
tabii ki de var benden başka kullanan yanı neredeyse 6 kişi falan ama bu son zamanlarda olmaya başladı
Tamam sıkıntın bufferbloat. Qos ile diğer wifi kullanıcılarının hızını sınırlayacaksın. Özellikle upload değerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,617
Üyeler
170,741
Son üye
luisnani
Top Bottom