tabii ki de var benden başka kullanan yanı neredeyse 6 kişi falan ama bu son zamanlarda olmaya başladıTelefonundan vs wifiye bağlanıyor musun ? Veya bilgisayarı wifi ile ? Wifiyi evde senden başka kullanan var mı
Bilgisayarla ne alakası var boğlum. Jitter'dan kaynaklı ise kablo ile alakalıdır xDSL kullanıyorsan Jitter olması normal internet sağlayıcınla görüs. Laptopu da boşuna kırmabeyler selam monster leptopum var ve oyunlarda sağ üstte jitter ping diye ara sıra bir ping giriyo oyunu oynatmıyor ısınlanıyorum falan normal pingim 20 30 falan
nedir bu pc kırıcam vallaha
şöyle bir problemım var ama kaç yıldır tt kullanıcısıyım son 5 aydır falan internet bi anda 2 3 mbps düşüyo 2- 3 dk sonra düzeliyor firmayı aradıgımda bıze verdıklerı ınternette bır problem olmadıgını sorunun olmadıgını soyluyor ama bu hep oluyor modemde mı problem var dıyorum degıselım modemınızde sıkıntı gozukmuyor dıyo fazla acık tutmayın 1 2 gunde bır resetleyın dıyo ben 6 yıldır kullanıyorum hıc yapmamısım sımdı ne olduHerkesi Intertten çıkar sade sen kullan sorun devam ediyorsa kablo veya firma kaynaklı diğer türlü ise modem sorunlu
Aynı şekilde ben de TT kullanıyorum ve son aylarda internet çok kötüleştişöyle bir problemım var ama kaç yıldır tt kullanıcısıyım son 5 aydır falan internet bi anda 2 3 mbps düşüyo 2- 3 dk sonra düzeliyor firmayı aradıgımda bıze verdıklerı ınternette bır problem olmadıgını sorunun olmadıgını soyluyor ama bu hep oluyor modemde mı problem var dıyorum degıselım modemınızde sıkıntı gozukmuyor dıyo fazla acık tutmayın 1 2 gunde bır resetleyın dıyo ben 6 yıldır kullanıyorum hıc yapmamısım sımdı ne oldu
Kaynağı bulmak zor modem olabilir kablo olabilir firma olabilir pcnin ethernet chipi sorunlu olabilir tek tek deneme yanılma yapılması gerekmekte komsulara sor onlardada böyle bir sorun var mı diyeşöyle bir problemım var ama kaç yıldır tt kullanıcısıyım son 5 aydır falan internet bi anda 2 3 mbps düşüyo 2- 3 dk sonra düzeliyor firmayı aradıgımda bıze verdıklerı ınternette bır problem olmadıgını sorunun olmadıgını soyluyor ama bu hep oluyor modemde mı problem var dıyorum degıselım modemınızde sıkıntı gozukmuyor dıyo fazla acık tutmayın 1 2 gunde bır resetleyın dıyo ben 6 yıldır kullanıyorum hıc yapmamısım sımdı ne oldu
leptop var bende kablolu kullanmıyorum dış kablo da sorun varmıdır bılemem firma da 6 yıldır kullanıyorum son aylarda oldu belkı olabılır bılmıyorum pc de yenı daha 7 8 aylık falanKaynağı bulmak zor modem olabilir kablo olabilir firma olabilir pcnin ethernet chipi sorunlu olabilir tek tek deneme yanılma yapılması gerekmekte komsulara sor onlardada böyle bir sorun var mı diye
Tamam sıkıntın bufferbloat. Qos ile diğer wifi kullanıcılarının hızını sınırlayacaksın. Özellikle upload değerinitabii ki de var benden başka kullanan yanı neredeyse 6 kişi falan ama bu son zamanlarda olmaya başladı