Neler Yeni

Steam oyunlarında ping sorunu var mı?

Merhaba arkadaşlar cs:go ve cs 1.6 da ping problemi yaşıyorum başka herhangi bir steam oyunu oynamıyorum belki girsem oralarda da problem olacak
hız testlerinde 10 12 ping civarı alıyorum fakat cs:go da sabit 100 ping cs1.6'da da girdiğim her serverda 67-70 ping civarı alıyorum bu sabit aldığım ping değerleri hani wi-fi bağlantısı yüzündendir yok arkada indirme vardır diyecekler olursa o kadarına hakimim sabit aldığım ping değerleri bunlar
hiç normal ping değeri almıyorum alsam ve yükselse en azından müşteri hizmetleriyle kavga edebilirim ama o da yok hız testleri 10 ping ama oyunlarda yüksek ping
lol de falan normal ping değerlerim steamla alakalı bir problem mi var bilen arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanmış olduğum modem yeni modem ve önceden normal ping değerleri ile oynatıyordu şöyle söyleyeyim cs1.6 da sabit 20 ping civarı alıyordum şaşmıyordu ama şu an minimum 65 67 civarı asla inmiyor ne yaptıysam olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

steamdan kaynaklı diye net bir şey de diyemiyorum çünkü cs1.6 yı korsan olarak indirdim ve yine sabit 67 70 ping veriyor oyun :/

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
hız testinde en yakın serverda test yaptığı için 10 12 ping alman normal bir şey.
lolde tr serverında oynuyorsan gene düşük ping alırsın.
cs go serverları avrupada olduğu için yüksek değerler alıyorsundur.
cs1.6 da eskiden 20 şimdi ise 70 ping alman garip evet onun için bir şey söyleyemiyorum.

Top Bottom