Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

GIGABYTE AORUS 16X 9SG 59.999 TL

Gamegaraj bildiğim kadarı ile MSI Sword ile aynı kasa
  2. RevDeisDou

Olabilir doğru. Ben cok takip etmiyorum 4000 serisi laptopları da incelemeler iyiyse sıkıntı yok.
  3. RevDeisDou

47k dan baslıyorsa değebilir evet. Bu kasanın güzel bir incelemesi varsa link atar mısın keza aorus clevo ile de calısıyord
  4. RevDeisDou

4070 laptoplar gereksiz pahalı bence 4060 ile aralarında o kadar da fark yok %20 ortalama. Bildiğim kadarı ile 40-45 civarına en sağlam 4060 lar vardı dell vb. Tabii 45k geçildiği taktirde ise bu konudaki gibi ürünler olabilir. Lakin bence 60k ya çıkmak yerine 40k civarına güzel bir 4060...
  5. RevDeisDou

Samsung S24 Serisi Grainy/Sandy Screen Sorunu

Keza bende mağazada gördüğüm S24FE de böyle bir sorun görmemiştim veya S25 Ultra da. Ama bu sorun varsa çözümü yok.
  6. RevDeisDou

İade edin. Çözümü yok. Düşük kalite ekran ve kalite kontrolü sebepli böyle. Cihazdan cihaza farkediyor. S24FE yerine Poco F7 pro gibi modellere yönelmeniz daha mantıklı olur bence veya düz 14T ye de bakabilirsiniz.
  7. RevDeisDou

Parlaklıgı biraz yükseltince düzelmiyor mu
  8. RevDeisDou

Sapphire Pure RX 9070 XT Ekran Kartım Sorunlu mu ?

BIOS veya başka menüdeyken de sorun oluyorsa donanımsal muhtemelen yani. Windows açılmadan oluyorsa kısaca
  9. RevDeisDou

Sapphire Pure RX 9070 XT Ekran Kartım Sorunlu mu ?

Windows bootta değilken bu sorunu yaşıyorsan yazılımla alakası yok.
  10. RevDeisDou

🔥İndirim EspressoLab Online'da geçerli %30 indirim | Türk Telekom

Ney ney ney ülkenin %50 sinden fazlasdlxackjadfkjasfsdjfsd Baştan desene AKP liyim diye bizi niye uraştırıyosun birader. Anadolu irfanının IQ ortalaması 90' ı vurmadıgı için ve kılıçdaroglu aday oldugu için bu kadar oy alabilen bir adaya büyük sözler bunlar. Ayrıca unutmamak gerekir ki mutlu...
  11. RevDeisDou

Çünkü hükümete destek veriyolar veya o kaynaklı veya direkt onlar. Hükümet kaynaklı her şey boykot. Ha hükümette israil' e destek veriyor 2 kere boykot falan. Kahve dünyasının bile kahvesi daha iyi bu arada
  12. RevDeisDou

Çok kötü bir kahveci. Ayrıca boykot.
  13. RevDeisDou

A520M-A Pro AMD tabanlı kartlarda BIOS'a girmiyor?

Ekran gelmese dahi del tusuna basarak BIOS' a girebilmen gerek. RX 6800 XT + B550 kullanıyorum %80 de ilk bootda görüntü gelmiyor windows açılana kadar ama her dele bastıgımda garanti biosa giriyor. Bir ara Displayport sürümünü monitör ayarlarından düşürüp çözmüştüm
  14. RevDeisDou

6800 XT alacağım, değerler normal mi? (ALDIM)

650W psu ile kullanıyorum
  15. RevDeisDou

Xiaomi 14t pro mu s24FE mi?

Realme kullanıyorum (oneplus) gayet de şişirilmiş bir arayüz bu arada. OneUI da oyle. Android de şişik olmayan tek arayüz muhtemelen Pixel. OneUI 7 ColorOS 14 den iyi bence ama 6.1 için aynı şeyi diyemem 1743586494 Arkadaşın tercihinden ziyade direkt yok. Ayrıca muhtemelen GCAM kurmayacağım tek...
  16. RevDeisDou

Xiaomi 14t pro mu s24FE mi?

Redmi Note 9 falan mı kullanıyosun HyperOS üst cihazlarda OneUI 6.1 den 100 kat falan daha akıcı muhtemelen en az akıcı Android 14 arayüzü falan. Oneui da animasyonlar dayatmalı bildiğin stok androidin daha akıcı versiyonu gibi animasyonu bekliyosun bu yüzden hiçbir android arayüzü ios kadar...
  17. RevDeisDou

8Gb Vram Yeterli Mi?

Hacı cok paran yoksa 2. el 6800XT 6900XT alıyosun ne vram ne güç ne yazılımdan arkana bakmıyosun
  18. RevDeisDou

8Gb Vram Yeterli Mi?

1440p de https://ibb.co/mVXmxznh Ayrıca şunu unutmamak gerekir ki discord/browserlar gibi işler de artık ciddi bir şekilde vram kullanıyor donanım hızlandırma sebebi ile. Bu özellikleri kapatırsan da browser bile kasıyor gibi oluyor yani gerekliler.
  19. RevDeisDou

🔴CPU IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

CPU kabloları, cpu soketi veya cpu da bir sorun var muhtemelen. Ayrıca sorun EXPO belleğiniz varsa bundan da kaynaklanıyor olabilir. Tek tek hepsini deneyin. Önce EXPO varsa ve açıksa kapatın. Sonra cpu kablolarına erişebiliyor iseniz bir çıkarıp takmayı deneyin (tabii ki bilgisayar...
Top Bottom