Neler Yeni

🔥İndirim EspressoLab Online'da geçerli %30 indirim | Türk Telekom

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,905
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
konu kapandigi halde insanlari kiskirtmak icin konu acip duruyor bazi arkadaslar. Gereken hassasiyeti gosterirsiniz umarim.
İlk sayfalarda ona da cevap verdim, bizim görevimiz tarafsız olmak.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes
Ne boykotu kardeşim? İsrail malı değil. Konuyla alakasız mesaj atma lütfen.
yerli marka olabilir evet ama attığın termos neredeyse yarı yarıya düşmüş. bu adamlar 580e zararına mı satıyo sanki yerli dediğimiz zaman bizi kazıklamamalı

catsped

80+ Bronze
konu kapandigi halde insanlari kiskirtmak icin konu acip duruyor bazi arkadaslar. Gereken hassasiyeti gosterirsiniz umarim.
İnsanları kışkırtmak gibi bir amaç yok konuda. Önceki konunun kapanma nedeni de böyle bir konunun açılmış olması değil, bazı güruhların konuyu kirleterek amacından saptırması. Bunun olduğu her konu kapanıyor forumda. Bence herkese ceza verilmeli ancak moderatörler uğraşmamak adına böyle bir yol güdüyor, saygı duymak lazım. Kışkırıyorsan bu benim problemim değil. Eğer seni ilgilendiren bir durum yoksa kapatırsın başka konuları okumaya devam edersin.

catsped

80+ Bronze
yerli marka olabilir evet ama attığın termos neredeyse yarı yarıya düşmüş. bu adamlar 580e zararına mı satıyo sanki yerli dediğimiz zaman bizi kazıklamamalı
Kuponu kendileri vermiyor. Türk Telekom veriyor. Yapılan işbirliği gereği.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Kardeş, TRT de çalışan çoğu ünlü CHP ye oy verir, bunu herkes bilir ama TRT onları işten çıkarmaz.

Ta ki, çalıştığı kurumu, ekmek teknesini boykot edene kadar. Akıl tutulması. Bir firmada çalışıyorsun ve o firmayı boykot ediyorsun.

CHP tayfasina gelince, onlar apayrı. Sırf sessiz kaldıkları için bile, kaç kişinin gösterisini iptal ettiler, kendilerinden olmayana yer yok onlarda. Sözde demokrasi partisi.
Boş yapman bittiyse google a boykot ve tabii kelimelerini aratarak kaç oyuncunun dizilerden çıkarıldığını ve kaç dizinin platformdan kaldırıldığına bakabilirsin

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Ben tüm boykotlarda, çalışanları Türk ise karşıyım ama konuda ki markaya gıcık kaptım.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Baran Kut
Onu diyorum işte kral. Boş yorum yapmaya gerek yok alan alsın almayan almasın. Yukarda ne güzel yazmışsın kahvesi kötü termosu da alınmaz diye. Onu yaz geç işte yalandan polemik yaratmaya gerek yok
Hocam altı üstü bir kahve ve termos. Bunun için gelenler 4 sayfa yorumları geziyorsa drama arıyordur kendine ve dediğim gibi. Polemiği uzatan postu oluşturan kişi çünkü yoruma, eleştiriye gelemiyor. Önceki postlarında da görebilirsin ne kadar çabuk celallendiğini. Maksatı fırsat paylaşmak değil.

Neyse, uzatmayalım daha hocam.

Kardeş, TRT de çalışan çoğu ünlü CHP ye oy verir, bunu herkes bilir ama TRT onları işten çıkarmaz.

Ta ki, çalıştığı kurumu, ekmek teknesini boykot edene kadar. Akıl tutulması. Bir firmada çalışıyorsun ve o firmayı boykot ediyorsun.

CHP tayfasina gelince, onlar apayrı. Sırf sessiz kaldıkları için bile, kaç kişinin gösterisini iptal ettiler, kendilerinden olmayana yer yok onlarda. Sözde demokrasi partisi.
Yorumumu bekliyorsan buna, TRT kadar benim vergimi alıp beni temsil etmeyen bir platform yok. Ekmek teknesini sesini çıkardığı için elinden aldılar. Doğrusu fikrini biliyoruz, saygı duyuyoruz ve devam ediyoruz olmalıydı. Devlet kanalı öyle atıp tutan/tarafçı kanal olmamalıdır. Bu kadar basit. Küçücük lafa kuduruyorsa devlet kanalı, kapatalım gitsin, boşa vergi veriyoruz.

Parti konusunda haklısın taraf tutanlar var ama şu son yaptıkları tepkilerde gayet haklılar. Benden kazanılan para benim için kullanılmayacaksa, başkasına peşkeş çekilecekse napim o etkinliği?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,091
Üyeler
171,699
Son üye
delidana74
Top Bottom