konu kapandigi halde insanlari kiskirtmak icin konu acip duruyor bazi arkadaslar. Gereken hassasiyeti gosterirsiniz umarim.Bu konuda tartışın rahatlayın bari sonra diğer konularda uğraştırmayın![]()
konu kapandigi halde insanlari kiskirtmak icin konu acip duruyor bazi arkadaslar. Gereken hassasiyeti gosterirsiniz umarim.Bu konuda tartışın rahatlayın bari sonra diğer konularda uğraştırmayın![]()
İlk sayfalarda ona da cevap verdim, bizim görevimiz tarafsız olmak.konu kapandigi halde insanlari kiskirtmak icin konu acip duruyor bazi arkadaslar. Gereken hassasiyeti gosterirsiniz umarim.
yerli marka olabilir evet ama attığın termos neredeyse yarı yarıya düşmüş. bu adamlar 580e zararına mı satıyo sanki yerli dediğimiz zaman bizi kazıklamamalıNe boykotu kardeşim? İsrail malı değil. Konuyla alakasız mesaj atma lütfen.
İnsanları kışkırtmak gibi bir amaç yok konuda. Önceki konunun kapanma nedeni de böyle bir konunun açılmış olması değil, bazı güruhların konuyu kirleterek amacından saptırması. Bunun olduğu her konu kapanıyor forumda. Bence herkese ceza verilmeli ancak moderatörler uğraşmamak adına böyle bir yol güdüyor, saygı duymak lazım. Kışkırıyorsan bu benim problemim değil. Eğer seni ilgilendiren bir durum yoksa kapatırsın başka konuları okumaya devam edersin.konu kapandigi halde insanlari kiskirtmak icin konu acip duruyor bazi arkadaslar. Gereken hassasiyeti gosterirsiniz umarim.
Kuponu kendileri vermiyor. Türk Telekom veriyor. Yapılan işbirliği gereği.yerli marka olabilir evet ama attığın termos neredeyse yarı yarıya düşmüş. bu adamlar 580e zararına mı satıyo sanki yerli dediğimiz zaman bizi kazıklamamalı
Boş yapman bittiyse google a boykot ve tabii kelimelerini aratarak kaç oyuncunun dizilerden çıkarıldığını ve kaç dizinin platformdan kaldırıldığına bakabilirsinKardeş, TRT de çalışan çoğu ünlü CHP ye oy verir, bunu herkes bilir ama TRT onları işten çıkarmaz.
Ta ki, çalıştığı kurumu, ekmek teknesini boykot edene kadar. Akıl tutulması. Bir firmada çalışıyorsun ve o firmayı boykot ediyorsun.
CHP tayfasina gelince, onlar apayrı. Sırf sessiz kaldıkları için bile, kaç kişinin gösterisini iptal ettiler, kendilerinden olmayana yer yok onlarda. Sözde demokrasi partisi.
İkisi de boykotsiz gidin önce starbucksu boykot etmeyi öğrenin ondan sonra yerli malı yurdun malına kösteklik edin
Hocam altı üstü bir kahve ve termos. Bunun için gelenler 4 sayfa yorumları geziyorsa drama arıyordur kendine ve dediğim gibi. Polemiği uzatan postu oluşturan kişi çünkü yoruma, eleştiriye gelemiyor. Önceki postlarında da görebilirsin ne kadar çabuk celallendiğini. Maksatı fırsat paylaşmak değil.Onu diyorum işte kral. Boş yorum yapmaya gerek yok alan alsın almayan almasın. Yukarda ne güzel yazmışsın kahvesi kötü termosu da alınmaz diye. Onu yaz geç işte yalandan polemik yaratmaya gerek yok
Yorumumu bekliyorsan buna, TRT kadar benim vergimi alıp beni temsil etmeyen bir platform yok. Ekmek teknesini sesini çıkardığı için elinden aldılar. Doğrusu fikrini biliyoruz, saygı duyuyoruz ve devam ediyoruz olmalıydı. Devlet kanalı öyle atıp tutan/tarafçı kanal olmamalıdır. Bu kadar basit. Küçücük lafa kuduruyorsa devlet kanalı, kapatalım gitsin, boşa vergi veriyoruz.Kardeş, TRT de çalışan çoğu ünlü CHP ye oy verir, bunu herkes bilir ama TRT onları işten çıkarmaz.
Ta ki, çalıştığı kurumu, ekmek teknesini boykot edene kadar. Akıl tutulması. Bir firmada çalışıyorsun ve o firmayı boykot ediyorsun.
CHP tayfasina gelince, onlar apayrı. Sırf sessiz kaldıkları için bile, kaç kişinin gösterisini iptal ettiler, kendilerinden olmayana yer yok onlarda. Sözde demokrasi partisi.