zartzurthesap
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 240
- İsim
- fb düşmanı
Devlet sizin mi olum? Hayırdır. Hepimiz vergi veriyoruz. İsteyen istediğini eleştirir. Sana mı soracak. Eleştiri kültürü diye bir şey var. Kimse olduğu yeri eleştirmezse bok gibi memlekette yaşarsın işte.O zaman orda çalışmayacak kardeş, niye çalışıyor orda. TRT yeni mi taraf değiştirdi.
Ya da istifa edersin, sonra boykot çağrısı yaparsın. Zaten kadının fikrini bilip, saygı duyup devam ediyorlardı.
Ne güzel dünya be. A veya B veya C firmasında işe giriyorsun, özel veya tüzel, maaş alıyorsun, sonra o firmayı boykot ediyorsun. Sonra da işten cikardiklari için agliyosun. Saçmalığa ve çelişkiye bak.
Şaka gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tayyip de hırsızHalkın iradesine saygısı olan hükümetin, rakibini korkudan tutuklattırdığına dair delilin var mı? Hayır yok. Çünkü öyle bir şey de yok. Tutuklanma nedeni gayet açık ve net. CHP'nin içeriğinde bulunan CHP'li insanların, CHP'li insanları şikayet etmesi ve yapılan incelemeler sonrası usulsüz işlemlerin gerçekleştirildiği fark edilmesi ve bu doğrultuda adım atılması. Sana tonla kanıt ve kaynak sunarım bahsi geçen kişinin bir hırsız olduğuna dair. Ancak gerek yok. Ne dersem diyeyim şu cümleyi kurabilmiş bir insan zaten kanıtlarıma itibar etmez. Adam çıkıp çaldım dese bile inanacağını sanmıyorum. Sadece şunu paylaşayım, belki buna itibar edersin
Alıntıyı görüntüle
Boykot falan değil. İsrail ile bir alakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akp ve yalakalarının mallarını almıyoruz