Neler Yeni

🔥İndirim EspressoLab Online'da geçerli %30 indirim | Türk Telekom

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

catsped

80+ Bronze
Çok kötü bir kahveci. Ayrıca boykot.
Kahveleri aşırı lezzetli. Taze bir şekilde doğrudan üreticiden alıyorlar. Bunu belgeleyen birçok paylaşımda yapıyorlar. Ayrıca, İsrail ile ilişiği olan ürünlerin ve markaların, çocukları öld*ren askerlere yardım ve yataklık yapmasından dolayı boykot edildiğini biliyorum ancak bir Türk markasının neden boykot edildiğine dair bir fikrim yok. Boykot çağırısını yapan kişinin yanlış hatırlamıyorsam çok pahalıya sattığı gerekçesiyle boykot edildiğini söylediğini duymuştum birinden. Bu konuda pahalılık yok aksine indirim var.

Existentia

80+ Silver
Kardeş, TRT de çalışan çoğu ünlü CHP ye oy verir, bunu herkes bilir ama TRT onları işten çıkarmaz.

Ta ki, çalıştığı kurumu, ekmek teknesini boykot edene kadar. Akıl tutulması. Bir firmada çalışıyorsun ve o firmayı boykot ediyorsun.

CHP tayfasina gelince, onlar apayrı. Sırf sessiz kaldıkları için bile, kaç kişinin gösterisini iptal ettiler, kendilerinden olmayana yer yok onlarda. Sözde demokrasi partisi.
Kimse sessiz kaldı diye iptal etmedi dalga geçen reel çekip paylaşırsan iptal edilir ayrıca edilen gösterileri benim vergimden fonlanmıyor o yüzden kıyas doğru degil

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Baran Kut
Kahveleri aşırı lezzetli. Taze bir şekilde doğrudan üreticiden alıyorlar. Bunu belgeleyen birçok paylaşımda yapıyorlar. Ayrıca, İsrail ile ilişiği olan ürünlerin ve markaların, çocukları öld*ren askerlere yardım ve yataklık yapmasından dolayı boykot edildiğini biliyorum ancak bir Türk markasının neden boykot edildiğine dair bir fikrim yok. Boykot çağırısını yapan kişinin yanlış hatırlamıyorsam çok pahalıya sattığı gerekçesiyle boykot edildiğini söylediğini duymuştum birinden. Bu konuda pahalılık yok aksine indirim var.
@Edmond_Dantes kim polemiği uzatıyor, gör diye etiketledim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,382
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çünkü hükümete destek veriyolar veya o kaynaklı veya direkt onlar. Hükümet kaynaklı her şey boykot. Ha hükümette israil' e destek veriyor 2 kere boykot falan. Kahve dünyasının bile kahvesi daha iyi bu arada

Existentia

80+ Silver
Söylerim de yüce adaletimiz bir hata yaparda beni susturur diye yazamıyorum :ROFLMAO:

catsped

80+ Bronze
Çünkü hükümete destek veriyolar veya o kaynaklı veya direkt onlar. Hükümet kaynaklı her şey boykot. Ha hükümette israil' e destek veriyor 2 kere boykot falan. Kahve dünyasının bile kahvesi daha iyi bu arada
Birincisi, bu abes bir şey değil. Bu ülkenin yarısından fazlası zaten hükümeti desteklediği için hükümet şu an ki hükümet. Demokrasi diye bir şey var. İnsanların özgürlüğü var. İnsanların seçme ve seçilme hakları var. Birini desteklemek, kötü bir şey değildir. Desteklediği kişi veya güruh kötü bir amaca hizmet ve yataklık ediyorsa ahlâken (ahlâkı din belirler) kötü bir şey olarak nitelendirilebilir. Hükümet böyle bir hükümet olsaydı bu kadar oy almazdı. Halkın sevgisini kazanmazdı. Halkın iradesine ve hakkına saygı duymak zorundasın yoksa yarın öbür gün hakların elinden alındığında itiraz etme şansın olmaz. Adam önüne koyar bak sen de yapıyordun aynısını madem böyle böyle hakkın var geçmişte neden yaptın bunları der, hiçbir şey diyemezsin.

İkincisi, bu iddianı kanıtlayan bir delilin var mı? Madem öyle neden boykot çağırısını yapan şahıs bu çağrıyı gerçekleştirirken bunu dile getirmedi?

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
mustafa
Birincisi, bu abes bir şey değil. Bu ülkenin yarısından fazlası zaten hükümeti desteklediği için hükümet şu an ki hükümet. Demokrasi diye bir şey var. İnsanların özgürlüğü var. İnsanların seçme ve seçilme hakları var. Birini desteklemek, kötü bir şey değildir. Desteklediği kişi veya güruh kötü bir amaca hizmet ve yataklık ediyorsa ahlâken (ahlâkı din belirler) kötü bir şey olarak nitelendirilebilir. Hükümet böyle bir hükümet olsaydı bu kadar oy almazdı. Halkın sevgisini kazanmazdı. Halkın iradesine ve hakkına saygı duymak zorundasın yoksa yarın öbür gün hakların elinden alındığında itiraz etme şansın olmaz. Adam önüne koyar bak sen de yapıyordun aynısını madem böyle böyle hakkın var geçmişte neden yaptın bunları der, hiçbir şey diyemezsin.

İkincisi, bu iddianı kanıtlayan bir delilin var mı? Madem öyle neden boykot çağırısını yapan şahıs bu çağrıyı gerçekleştirirken bunu dile getirmedi?
Siyaset konuşmak istemiyorum ama halkın iradesine saygısı olan hükümet rakibini tutuklattırmaz korkudan. Saygı da duymuyorum esperssolab ı da boykot ediyorum. İçmeyin içirmeyin berbat bir kahve zaten

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Selami kaplan
Hocam altı üstü bir kahve ve termos. Bunun için gelenler 4 sayfa yorumları geziyorsa drama arıyordur kendine ve dediğim gibi. Polemiği uzatan postu oluşturan kişi çünkü yoruma, eleştiriye gelemiyor. Önceki postlarında da görebilirsin ne kadar çabuk celallendiğini. Maksatı fırsat paylaşmak değil.

Neyse, uzatmayalım daha hocam.

Yorumumu bekliyorsan buna, TRT kadar benim vergimi alıp beni temsil etmeyen bir platform yok. Ekmek teknesini sesini çıkardığı için elinden aldılar. Doğrusu fikrini biliyoruz, saygı duyuyoruz ve devam ediyoruz olmalıydı. Devlet kanalı öyle atıp tutan/tarafçı kanal olmamalıdır. Bu kadar basit. Küçücük lafa kuduruyorsa devlet kanalı, kapatalım gitsin, boşa vergi veriyoruz.

Parti konusunda haklısın taraf tutanlar var ama şu son yaptıkları tepkilerde gayet haklılar. Benden kazanılan para benim için kullanılmayacaksa, başkasına peşkeş çekilecekse napim o etkinliği?

O zaman orda çalışmayacak kardeş, niye çalışıyor orda. TRT yeni mi taraf değiştirdi.

Ya da istifa edersin, sonra boykot çağrısı yaparsın. Zaten kadının fikrini bilip, saygı duyup devam ediyorlardı.

Ne güzel dünya be. A veya B veya C firmasında işe giriyorsun, özel veya tüzel, maaş alıyorsun, sonra o firmayı boykot ediyorsun. Sonra da işten cikardiklari için agliyosun. Saçmalığa ve çelişkiye bak.

Şaka gibi.

catsped

80+ Bronze
Siyaset konuşmak istemiyorum ama halkın iradesine saygısı olan hükümet rakibini tutuklattırmaz korkudan. Saygı da duymuyorum esperssolab ı da boykot ediyorum. İçmeyin içirmeyin berbat bir kahve zaten
Halkın iradesine saygısı olan hükümetin, rakibini korkudan tutuklattırdığına dair delilin var mı? Hayır yok. Çünkü öyle bir şey de yok. Tutuklanma nedeni gayet açık ve net. CHP'nin içeriğinde bulunan CHP'li insanların, CHP'li insanları şikayet etmesi ve yapılan incelemeler sonrası usulsüz işlemlerin gerçekleştirildiği fark edilmesi ve bu doğrultuda adım atılması. Sana tonla kanıt ve kaynak sunarım bahsi geçen kişinin bir hırsız olduğuna dair. Ancak gerek yok. Ne dersem diyeyim şu cümleyi kurabilmiş bir insan zaten kanıtlarıma itibar etmez. Adam çıkıp çaldım dese bile inanacağını sanmıyorum. Bu iddianı da iftira olarak nitelendirerek, CİMER üzerinden Adalet Bakanlığı'na göndereceğim. Sadece şunu paylaşayım, belki buna itibar edersin :D

WhatsApp Görsel 2025-04-04 saat 00.45.14_bb043dd9.jpg

***** mısın boykot
Boykot falan değil. İsrail ile bir alakası yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,512
Üyeler
172,248
Son üye
hamsikafa
Top Bottom